Connect with us

Cultură

DRAGOSTE ÎN VREMEA REVOLUȚIEI

Publicat

pe

Doamnelor şi domnilor, duminică, 16 iunie 2019 începând cu orele 19:30, sunteţi invitaţi să luaţi parte impreuna cu cei mici, si cu cei dragi la o piesă de teatru absolut impresionantă şi excepţională, ce va avea loc la Teatrul Gong Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu. Este vorba despre piesa de teatru “Dragoste în vremea revolutței”.

Rezumat al piesei de teatru

Dragoste în vremea revoluției

De: Ren Saito

Regia: Hajime Mori

În distribuție: Tatsuhiro Ito, Natsuko Nagahama, Hiroshi Kawachi, Akari Sato, Atsushi Saito, Yasuhiro Wakita, Takeshi Yatsuyanagi, Kengo Matsuzaki, Nobuyasu Oda, Nanae Saito, Makoto Tsujii, Akane Masuda

Lumini: Yuta Tanaka

Sunet: Taku Kiuchi

Compozitor: Yoshihiro Tanabe

Spectacol prezentat în limba japoneză, cu traducere în limbile română şi engleză.

Spectacol nerecomandat celor sub 14 ani.

Durata: 1h 50min

Data premierei: 25.10.2017

Titlu original: Kusuko-Aino Hanran

Kusuko –îndrăgostită sau doar o femeie ușoară?

O dramă puternică, dinamică, erotică, cu gelozie și iubire din abundență. Piesa include toate elementele ce imprimă forță unui spectacol de teatru, având la bază o poveste reală. Dramaturgul, Ren Saito, s-a inspirat dintr-un incident care a avut loc în anul 810 în Japonia. Eroina, Kusuko, era soția unui general. Într o zi, principele moștenitor s-a îndrăgostit de fiica acestora. În ziua nunții, Kusuko s-a întâlnit cu principele, iar acesta s a îndrăgostit de ea numaidecât, uitând de fiica sa. Kusuko l-a respins cu fermitate, însă insistențele lui au fost uriașe. În final, femeia a fost de acord să se vadă cu principele, dar numai pentru o noapte. Așa a început călătoria spre infern. Mama miresei și mirele s-au mutat în cuibușorul lor de nebunii. Iar când principele a devenit împărat, femeia a căpătat putere și a început să controleze țara în numele lui. A devenit forța din spatele împăratului și i-a izolat toți inamicii politici, în încercarea de a-l proteja. În urma unei lovituri de stat, împăratul a fost trimis la un templu, unde s-a călugărit, iar Kusuko a ales calea sinuciderii.

Saito a scris povestea în cuvinte simple, dar puternice, în stilul lui Shakespeare.

Entertix – soluţia perfectă

Pentru achiziţionarea unor bilete de teatru accesaţi site-ul Entertix.ro, unde veţi putea cumpăra, sau rezerva biletele având la dispoziţie 72 de ore să le achitaţi. De asemenea, pentru a intra în posesia bilete la teatru, le puteţi comanda de pe acest site şi vor fi livrate printr-un curierat în cel mai scurt timp la adresa menţionată. Poţi fi plătite cu cardul, sau ramburs la preluarea comenzii. De altfel, le puteţi comanda şi ridică de la unul din punctele de lucru Entertix, sau de la magazinele partenere pe care le găsiţi pe site-ul nostru. Aşa cum am menţionat şi anterior preţurile sunt extrem de accesibile, astfel încât pentru orice eveniment preţul unui bilet este de 9 lei.

Aşadar, vă invităm să luaţi parte la un spectacol cu totul şi cu totul deosebit. Nu rataţi ocazia de a achiziţiona bilete teatru Gong de pe entertix, dacă timpul nu va permite să vă deplasaţi mai devreme la locul evenimentului.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Antica Studio coafor

Publicat

pe

De

Crearea de frumusețe este ARTĂ”, afirma cu aplomb Ralph Waldo Emerson. Asemeni poetului și eseistului american credem și noi, specialiștii în frumusețe de la salon coafura Bucuresti, Antica Studio. La noi frumusețea capătă un contur inimaginabil, atingând statutul de artă.

Salonul de înfrumuseţare Antica Studio este mai mult decât un salon de beauty & spa, aici frumusețea interioară își dă întâlnire cu frumusețea exterioară, rezultând o frumusețe deplină care durează și se vede cu ochiul liber. Noi armonizăm cu măiestrie raportul dintre interior și exterior, ajutându-te să ajungi la o variantă a ta mult mai bună, chiar cea mai bună. Așa cum spunea și Aristotel, „frumusețea personală este mult mai mare decât orice recomandare”, așadar, dezvăluie lumii cine ești, ce gândești, ce simți și ce poți prin fiecare por al ființei tale. Noi te vom ajuta să arați exact ca omul frumos din adâncul sufletului tău.

Antica Studio nu impune un nivel de frumusețe forțat. Folosind cea mai nouă tehnologie și cele mai moderne, sigure și eficiente metode de înfrumusețare, să fiţi o persoană frumoasă și sănătoasă devine un stil de viață natural. La acest nivel al frumuseții și al sănătății râvnesc să ajungă atât doamnele și domnișoarele, cât și domnii. Dacă vreţi să aflaţi definiția a ceea ce noi numim salon de infrumusetare, imaginează-ți un imperiu al frumuseții de pragul căruia trec atât femeile, cât și bărbații. Antica Studio este exact oaza ta frumusețe, locul unde adevăratul TU iese la iveală!

Stendhal spunea că „frumusețea este promisiunea fericirii”. Ei bine, atunci când vă simţiţi un om pe deplin frumos, toată personalitatea dvs se modifică în bine și toate calitățile dvs se amplifică. Deveniţi o persoană nu doar frumoasă, ci și sigură și puternică. Așadar, veţi deveni omul capabil să realizeze tot ce își dorește, iar un om împlinit este și un om fericit. Noi vă ajutăm să vă consolidezi fericire, asigurându-vă frumusețea de zi cu zi.

Serviciile de înfrumusețare au fost gândite și create astfel încât să vă dobândim o frumusețe deplină. În minunatul salon de frumusețe Antica Studio vă puteți remodela corpul, de exemplu, prin intermediul unei metode senzaționale, cunoscută sub numele de criolipoliză, vă puteți prelungi tinerețea datorită unor tratamente eficiente anti-aging, pielea dvs vă deveni luminoasă și catifelată cu ajutorul a numeroase măști și tratamente prin împachetări cu diverse produse, relaxarea este asigurată prin masaj profesional, degetele mâinilor și picioarelor nu vor mai avea nevoie de bijuterii datorită serviciului impecabil de manichiură și pedichiură, epilarea definitivă este de acum accesibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar splendidul machiaj profesional nu cunoaște limite sau îngrădiri. Make-up artistul salonului de înfrumuseţare Antica Studio realizează următoarele machiaje incredibile:

  • machiaj profesionist de zi cu zi
  • machiaj pentru nuntă
  • machiaj pentru botez
  • machiaj pentru ocazii speciale
  • și machiaj pentru ședințe foto.

Cât despre coafor, părul dvs poate deveni imaginea vie a dorințelor pe le-aţi avut dintotdeauna: coafăm, tratăm, tundem și vopsim. Oferim servicii complete de înfrumusețare destinate fără echivoc atât femeilor cât şi bărbaţilor.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

De ce sa alegeti firma Artantik ?

Publicat

pe

Doarece magazinul de antichitati ofera obiecte care sunt prezentate detaliat in marea lor majoritate, obiectele oferite spre vanzare sunt vechi si pot prezenta urme de uzura sau patina timpului. Toate eventualele imperfectiuni sunt prezentate in fotografii cu detaliu si mentionate in descrierea produsului.

Daca apreciati faptul ca aveti nevoie de mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati in a ne adresa intrebari. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra.

Stiati ca…

Echipa noastra duce o continua activitate de achizitionare directa, selectionand articole demne de a fi supuse atentiei dumneavoastra. Articolele sunt achizitionate prin cumparare directa din tarile de origine, targuri specializate, colectii private si prin intermediul unor schimburi practicate in mod traditional intre colectionarii avizati.

Articolele pot fi cumparate rapid si confortabil, in conditii de maxima siguranta, avand atat garantia unui certificat de conformitate si a unei facturi fiscale, cat si cea a posibilitatii de returnare neconditionata, in deplin acord cu legislatia nationala de protectie a drepturilor consumatorului.

Orice produs cumparat din magazinul nostru online beneficiaza de un termen de garantie de minimum 30 de zile. Garantia poate acoperii doar defectele pe care le are din fabricatie, deteriorarea obiectului cauzata de accidente sau utilizare neadecvata nu va fi acoperita de aceasta.

Ce ofera firma Artantik ?

Brandul Artantik ofera o gama variata de produse in care se inculd si bijuteriile de colectie aflandu-se in galeria de arta a magazinului nostru, dar mai ofera si multe altele cum ar fi obiecte de epoca, colectii tematice, dar si garantia ca toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate.

Seriozitate si respectul fata de cumparator ne caracterizeaza, dar si incheiere multor parteneriat cu multi colectionari atat din tara cat si din strainatate, reusind astfel sa stabileasca relatii de colaborare cu ascotiatii interantionale de profil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

La ce va ajuta un calculator salariu?

Publicat

pe

Un calculator salariu converteste sumele salariale la valorile corespunzatoare pe baza frecventei de plata. Exemple de frecvente de plata includ plati bi-saptamanale, bilunare sau lunare. Rezultatele includ cifre neajustate si cifre ajustate care tin cont de zilele de vacanta si de sarbatorile din an.

Un salariu reprezinta plata facuta de un angajator catre un lucrator pentru timpul si munca contribuita. Pentru a proteja lucratorii, multe tari impun salarii minime stabilite de guvernele sale. De asemenea, sindicatele pot fi formate pentru a stabili standarde in anumite companii sau industrii.

Salariul este platit in mod obisnuit, iar suma nu fluctueaza in mod normal in functie de calitatea sau cantitatea muncii efectuate. Salariul salariatului este definit in mod obisnuit ca o suma anuala intr-un contract de munca semnat la angajare. Salariul poate fi uneori insotit de o compensatie suplimentara, cum ar fi bunuri sau servicii.

Exista mai multe diferente tehnice intre termenii „salariu net” si „salariu brut”, iar aceste diferente le puteti descoperi cu ajutorul unui calculator salariu net si a unui calculator salariu brut. Codul muncii prevede ca angajatii sa primeasca salariu pentru orele pe care le lucreaza dupa depasirea a 40 de ore pe saptamana, cunoscuta si sub numele de plata orelor suplimentare si, uneori, dublarea (si, mai putin frecventa, tripla) salariului lor daca lucreaza in concediu.

In timp ce salariile sunt importante, nu toate beneficiile financiare din angajare provin sub forma unui salariu. Angajatii salariati beneficiaza in mod obisnuit de alte beneficii, cum ar fi asigurarea medicala acordata de angajatori, impozitele pe salarii, taxe, planuri de pensionare, voucherei de vacanta/zile de concediu, bonusuri, reduceri la anumite companii si multe altele. Angajatii cu norma redusa au mai putine sanse de a beneficia de aceste beneficii.

Diversele beneficii ale angajatilor pot avea o valoare semnificativa in ceea ce priveste valoarea monetara. Ca atare, este important sa se ia in considerare aceste beneficii, precum si salariul de baza sau salariul oferit atunci cand alegeti intre locurile de munca.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

ExclusivO zi inainte

Gabriel Oprea intervine dur si profesional/Incisiv de Prahova a dezvaluit inca din 23 mai 2019 cazul din Mehedinti

„Cazul fetiței de la Baia de Aramă relevă un adevăr trist: că unii dintre noi au uitat să fie oameni....

Exclusiv2 zile inainte

Consilierul mason al premierului Viorica Dăncilă

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, Victor Ponta viseaza cu ochii deschisi cum...

Exclusiv3 zile inainte

Editorial/Reformarea SRI a continuat şovăitor şi fals

În calitate de membru CSM a semnat, alături de Alina Ghica, celebrul protocol SRI-CSM, prin care punea la picioarele SRI-ului...

Exclusiv4 zile inainte

FAMILIA POLIȚISTULUI LOCAL ȘERBAN VICTORIA ȘICANATĂ IN TRAFIC IN COMUNA BRĂNEȘTI, DE CĂTRE UN POLIȚIST NAȚIONAL DIN CADRUL I.P.J. ILFOV!

Așa cum am promis în articolul anterior, vă facem cunoscut faptul că, familia polițistului local Serban Victoria (fiul și soțul...

De ce să alegeți un șampon bio De ce să alegeți un șampon bio
Afaceri5 zile inainte

De ce să alegeți un șampon bio?

Așa cum acordăm o atenție deosebită produselor pentru îngrijirea tenului sau corpului, tot așa ar trebui să ne preocupe și...

Exclusiv6 zile inainte

Editorial/Aperi siguranţa naţională când eşti cinstit cu cei care îţi plătesc solda!

Serviciile secrete româneşti nu s-au rupt decât prea puţin de practicile Securităţii. Numeric, ele sunt astăzi mult peste aparatul fostei...

Exclusiv7 zile inainte

Editorial/„Să înceapă osteneala aceasta, după atâta véci de la discălecatul ţărâlor cel dintăi de Traian împăratul Râmului, cu câteva sute de ani peste mie trecute, să sparie gândul”

Fostul parlamentar Gelu Vişan, fost lider PMP şi apropiat al Elenei Udrea, lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare,...

ExclusivO săptămână inainte

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

ExclusivO săptămână inainte

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

ExclusivO săptămână inainte

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Sabin Orcan: Oligarhul Plahotniuc este agent al Serviciului de Informații Externe

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Nașul lui Zgonea (cel cu serviciul in suflet) care are afaceri cu un fost agent GRU va conduce Masoneria Lumii

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

Exclusiv2 săptămâni inainte

PROMO/MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/ La data de 06.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Editorial/Lipsa autorității statului român

Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este. Avand experiență , mi-am permis să creionez cîteva motive care...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Oare de ce era ingrijorat Dan Barna in Parlamentul European?

Oare de ce era ingrijorat  Dan Barna in Parlamentul European, cand citea stirea cu el si Ponta la cafea, stire...

Exclusiv2 săptămâni inainte

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (II)

La data de 03.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33...

Știrile Săptămânii