Connect with us

Social

Alege excelenta in domeniul educational, alege Asociatia Succes in Educatie si Sport!

Publicat

pe

Asociatia Succes in Educatie si Sport este o organizatie non-profit, care promoveaza si sustine educatia si sportul din Romania.

Principala activitate este formarea profesionala in domeniul medical si sportiv.

Curs de prim ajutor

Indiferent dacă aveți nevoie de instruire în domeniul sănătății și siguranței pentru muncă sau doriți să învățați primul ajutor pentru viața de zi cu zi, avem un curs pentru dvs.

Cursurile de prim ajutor sunt sustinute de profesionalisti in domeniu, cadre medicale cu experienta in domeniul medical de urgenta.

Curs de recoltare si injectii

Acest curs este dedicat persoanelor care studiaza domeniul medical dar si cadrelor medicale. Acest curs aduce un plus de informatii si multa practica in ceea ce priveste techinicile de recoltare si injectii.

Curs instructor de fitness

Aceste cursuri de instructor de fitness au o durata de 6 saptamani, in cadrul careia sunt discutate aspecte ce tin de anatomie, tipuri de antrenament, elemente de prim ajutor, functional training, bodybuilding si multe altele!

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și în străinătate.

Curs instructor de fitness aerobic

Acest curs de instructor aerobic este recomandat tuturor celor care vor sa profeseze ca instructori de zumba, aerobic, spinnig, step, etc. Cursul este unul autorizat, fiind necesar pentru tot cei care doresc sa lucreze in acest domeniu. Cursurile de instructor aerobic sunt sustinute de catre lectori cu multa experienta in domeniu, pregatiti pentru a va transforma in instructori de top

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Publicat

pe

De

Lazăr Ion Marian

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr Ion Marian a anunţat vineri că va candida din partea Alianţei Dreapta Unită la Primăria Râmnicului deoarece vrea să ofere votanţilor vâlceni o alternativă la actualii candidaţi. Acesta a transmis şi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care s-a prezentat vâlcenilor şi le-a argumentat motivele care l-au convins să candideze pentru funcţia de primar.

„Stimaţi râmniceni,

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu mă cunoaşteţi suficient de bine, vreau să vă spun câteva lucruri despre mine! Sunt Lazăr Ion Marian, deputat de Vâlcea, Vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi a Camerei Deputaţilor. Sunt inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și am experiență în asigurarea calității în industria automotive, lucrând în peste zece companii internaționale, precum Alro, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella.

Fiind an electoral, inevitabil am discutat cu mulţi cetăţeni din Râmnicu Vâlcea despre alegerile locale şi despre candidaţii la Primărie, şi foarte mulţi mi-au spus că nu vor ieşi la vot pentru că nu au pe cine alege. Nu sunt mulţumiţi de activitatea actualului primar, dar nici nu se consideră reprezentaţi de contracandidaţii acestuia. Practic, nu au ce alege!

Considerând că am competenţele necesare pentru a conduce o administraţie locală cu succes, am decis să îmi asum rolul de candidat din partea USR la funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vreau să ofer alegătorilor din oraş o alternativă la gargara politică la care asistăm din partea principalilor candidaţi! Sunt un om serios, nu am avut niciodată afaceri dubioase sau probleme cu legea şi nu fac parte din niciun grup de interese obscure.

Singurul grup din care îmi doresc să fac parte este grupul Râmnicenilor cinstiţi şi muncitori, care au nevoie de un om care să îi reprezinte. Sunt conştient că există o doză de neîncredere în partid provocată de anumite decizii greşite din trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie taxaţi toţi pentru greşelile unora! Vă invit să mă urmăriţi în continuare, să vedeţi ce fel de om sunt, ce planuri am pentru dezvoltarea economică şi socială a oraşului şi o să realizaţi că ACUM AVEŢI CE ALEGE!”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Muzeul Judeţean Argeş – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Publicat

pe

De

Muzeul Judeţean Argeş

Alături de Cornel Popescu, managerul Muzeul Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu a avut o întâlnire extrem de interesantă cu reprezentanții conducerii de la Muzeul Național Bran. Au fost puse astfel bazele unui parteneriat între cele două instituții care, după părerea vicepreşedintelui CJ Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, va fi de bun augur.

Deja s-au purtat discuții referitoare la diverse proiecte și informații care implică muzeele, ca instituții publice de cultură. Este un pas semnificativ, mai ales că, după ce vor fi finalizate investițiile derulate de Consiliul Judetean Arges la obiectivele de la Muzeul Județean, ne dorim să avem o expunere cât mai mare inclusiv pentru vizitatori din țară și de peste hotare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Administrație locală3 ore inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized5 ore inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

EvenimentO zi inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

EvenimentO zi inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Eveniment2 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Exclusiv2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Eveniment3 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social4 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv6 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Administrație localăO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

UncategorizedO săptămână inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Eveniment2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Eveniment2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Știrile Săptămânii