Connect with us

Știri din județ

Documentele care îngroapă USR în scandalul BMW

Publicat

pe

Scandalul pornit de șeful USR, fostul mistru al transporturilor Cătălin Drulă, cu privire la achiziția de către Ministerul de Interne a 600 de autospeciale BMW în urma unei licitații câștigate de Automobile Bavaria, se întoarce ca un bumerang în capul useristului șef. Drulă acuzase conducerea IGP și a Ministerului de Interne de oganizarea unei licitații ”cu dedicație”, uitând să mențineze că ”dedicația” – mai exact indicatorii tehnici pe baza cărora s-a organizat licitația, capacitate cilindrică, specificații ale cutiei de viteze, etc – fusese aprobată și semnată chiar de el în perioada în care a ocupat fotoliul de ministru al transporturilor.

Cum controlul ordonat de ministrul internelor, Lucian Bode, arată că licitația a respectat întocmai litera legii și, evident, condițiile cerute anterior de Drulă, șeful de la USR s-a repliat declarând că el semnase un ”proiect de siguranță rutieră finanțat din fonduri europene” și nu un contract propriu-zis. La fel ca la declanșarea scandalului, când a ”uitat” de implicarea sa directă în achiziția BMW-urilor, Drulă omite evidența. Specificațiile tehnice din contract au fost verificate și aprobate de Ministerul Transporturilor pe respectivul proiect european și trimise apoi către Inspectoratul General de Poliție tocmai pentru ca polițiștii să nu facă licitația de capul lor și pentru a preîntâmpina orice eventuală încercare de a direcționa licitația către un furnizor sau altul. Foarte important și relevant pentru minciuna promovată de USR, potrivit documentelor pe care vi le prezentăm, specificațiile tehnice ce poartă semnătura ”Cătălin Drulă”, sunt parte a contractului pe care îl critică. La articolul 23 (vezi foto) se prezintă ”anexele” despre care se prevede explicit ”constituie parte integrantă a prezentului Contract de finanțare, având aceeași forță juridică”. Anexa 2, unde sunt incluși indicatorii tehnici semnați de Drulă, este fără niciun dubiu parte a contractului. Prin urmare, semnătura ”Cătălin Drulă” este în contract și, mai mult, este chiar pe acele prevederi introduse exact pentru ca situția acuzată de el, manipularea licitației, să nu poată apărea. Avem de-a face practic cu o metodă uzuală de a obține beneficii de imagine și capital politic a ”partidului protestatarilor”-USR, metodă cunoscută de public drept ”hoțul strigă hoțul!”.

Conform expresspress.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Descoperă Soluția Rapidă pentru Acoperișuri Durabile și Estetice!

Publicat

pe

De

 

Indiferent dacă ești un proprietar care are nevoie de reparații urgente la acoperiș sau un meșter în căutare de noi clienți, anunturi-reparatii-acoperis.ro este soluția ideală. Platforma noastră simplifică procesul de găsire a specialiștilor în reparații acoperisuri și renovări acoperișuri, oferindu-ți rapiditate și eficiență. Postarea unui anunț este facilă și rapidă, iar numărul mare de oferte și cereri asigură găsirea rapidă a unei soluții potrivite.

  • Nu mai pierde timp căutând meșteri! Postați acum anunțul dumneavoastră și găsiți rapid un specialist pentru acoperișuri de calitate.
  • Găsește-ți clienți noi și crește-ți afacerea! Postează-ți serviciile pe site-ul nostru și atrage proiecte imediat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

Solutiile profesionale ale companiei DDD®

Publicat

pe

Cum sa scapi definitiv de tantari in locuinta ta:

1. Opteaza pentru serviciile profesionale ale companiei DDD®: Pentru a scapa definitiv de tantari in locuinta ta, cel mai indicat este sa apelezi la serviciile profesionale ale companiei DDD®. Echipa noastra de specialisti va identifica sursa infestarii si va aplica solutiile adecvate pentru a eradica tantarii.

2. Beneficiaza de tratamente personalizate: Fiecare locuinta are nevoi specifice in ceea ce priveste combaterea tantarilor. Compania DDD® ofera tratamente personalizate, adaptate nevoilor tale si caracteristicilor locuintei tale, asigurandu-se astfel ca vei scapa definitiv de aceasta problema.

3. Informeaza-te despre masurile preventive: Pe langa eliminarea tantarilor existenti, specialistii DDD® iti vor oferi si sfaturi privind masurile preventive pe care le poti lua pentru a preveni reaparitia lor. Astfel, vei putea mentine un mediu rezidential sigur si lipsit de tantari.

În industria ospitalității, asigurarea unui mediu curat și sigur pentru oaspeți este esențială. Unul dintre aspectele cheie în menținerea unui astfel de mediu este combaterea eficientă a insectelor nedorite, cum ar fi gândacii și ploșnițele. În acest articol, vom explora metodele eficiente de dezinsecție pe care le puteți utiliza în spațiile dumneavoastră de cazare turistică.

1. Metode eficiente de dezinsecție pentru a scăpa de gândaci în spațiile de cazare turistică

Gândacii pot fi o problemă comună în unitățile hoteliere și pensiuni. Aceste insecte pot fi purtătoare ale diferitelor boli și pot afecta reputația afacerii dumneavoastră. Pentru a scapa eficient de gandaci, este important să apelați la servicii profesionale specializate în dezinfecție și deratizare.

Aceste servicii utilizează metode moderne și sigure pentru a identifica sursa infestarii cu gandaci si pentru a aplica tratamente specifice in zonele afectate. De exemplu, se pot folosi substanțe chimice non-toxice care sunt inofensive pentru oameni, dar letale pentru gandaci.

2. Cum să te protejezi eficient împotriva ploșnițelor în unitatea ta turistic

Ploșnițele de pat pot fi o problemă majoră în industria turismului. Aceste insecte se hrănesc cu sângele oaspeților și pot provoca mâncărime intensă și reacții alergice. Pentru a preveni infestarea cu ploșnițe, este important să se ia măsuri preventive adecvate.

Una dintre cele mai eficiente metode este utilizarea husei de protecție pentru saltele și perne. Aceste huse sunt special concepute pentru a preveni intrarea ploșnițelor în interiorul acestor obiecte și pentru a le elimina dacă acestea sunt deja prezente.

De asemenea, este recomandat să se efectueze inspecții regulate ale camerelor de cazare pentru a identifica orice semn de infestare cu ploșnițe. În cazul în care se constată prezența acestor insecte, trebuie apelat imediat la serviciile profesionale de dezinfecție și deratizare.

3. Servicii profesionale de dezinfecție și deratizare pentru spațiile de cazare turistică

Pentru a asigura un mediu sigur și curat în unitatea dumneavoastră turistică, este esențial să colaborați cu servicii profesionale specializate în dezinfecție și deratizare. Aceste companii au experiența necesară pentru a identifica sursele infestarii cu insecte nedorite precum gândaci sau ploșnițe.

Aceste servicii utilizează metode moderne și eficiente pentru a elimina insectele și pentru a preveni reapariția lor. De asemenea, acestea pot oferi sfaturi și recomandări privind măsurile preventive pe care le puteți lua pentru a evita infestarea în viitor.

Combaterea eficientă a insectelor nedorite în spațiile de cazare turistică este esențială pentru asigurarea unui mediu curat și sigur pentru oaspeți. Apelând la servicii profesionale specializate în dezinfecție și deratizare, veți putea scapa de gandaci si plosnite si veți preveni reapariția lor. Nu ezitați să luați măsuri adecvate pentru protejarea afacerii dumneavoastră și satisfacerea nevoilor clienților dumneavoastră.

Gandacii reprezinta o problema comuna in locurile publice, cum ar fi restaurantele, hotelurile, scolile sau spitalele. Aceste insecte pot fi purtatoare de bacterii si pot pune in pericol sanatatea oamenilor. De aceea, este important sa se apeleze la metode eficiente de eliminare a gandacilor pentru a asigura un mediu sigur si sanatos.

Exista mai multe metode prin care se poate realiza eliminarea gandacilor din locurile publice. Una dintre cele mai eficiente metode este utilizarea substantelor chimice specializate. Acestea sunt aplicate de catre personalul calificat al companiei DDD®, care are experienta in gestionarea infestatiilor cu gandaci. Substantele chimice utilizate sunt sigure pentru oameni si animalele domestice, dar letale pentru gandaci.

In plus fata de substantele chimice, exista si alte tehnici folosite pentru eliminarea gandacilor din locurile publice. Una dintre aceste tehnici este utilizarea capcanelor adezive sau a capcanelor cu feromoni. Aceste capcane atrag gandacii si ii captureaza fara sa le permita sa scape. De asemenea, se pot utiliza si tratamente termice sau fumigatii pentru a eradica infestatiile cu gandaci.

Importanta serviciilor profesionale de eliminare a gandacilor in spatiile publice

Colaborarea cu o companie specializata precum DDD® pentru eliminarea gandacilor din locurile publice este esentiala. Aceasta companie dispune de personal calificat si echipamente profesionale pentru a gestiona eficient infestatiile cu gandaci. Serviciile profesionale de eliminare a gandacilor asigura un mediu sigur si sanatos pentru angajati, clienti sau pacienti.

Beneficiile colaborarii cu Compania DDD® pentru eliminarea gandacilor din locurile publice

Colaborarea cu Compania DDD® aduce numeroase beneficii in ceea ce priveste eliminarea gandacilor din locurile publice. In primul rand, personalul calificat al companiei are experienta necesara pentru a identifica sursa infestatiei si a aplica metodele potrivite de combatere a gandacilor. Astfel, se poate preveni reaparitia acestora in viitor.

De asemenea, utilizarea substantelor chimice specializate si a altor tehnici moderne asigura o eficienta sporita in eliminarea gandacilor. Compania DDD® foloseste produse sigure si eficiente, care nu pun in pericol sanatatea oamenilor sau mediul inconjurator.
Profesionisti in regiunea ta:

dezinsectie Timisoara

deratizare Constanta

dezinsectie Cluj

dezinsectie Moldova

dezinsectie Targu Jiu

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ghidul Achiziției de Anvelope 175/65 R14 – Cum să Alegi Cel Mai Bun Model pentru Mașina Ta

Publicat

pe

Introducere Alegerea anvelopelor potrivite pentru mașina dumneavoastră este crucială pentru siguranța și performanța de conducere. În acest articol, ne concentrăm pe anvelopele de dimensiune 175/65 R14, o dimensiune populară pentru multe modele de autovehicule. Vom explora cum să identificați cele mai bune anvelope 175/65 R14 pentru nevoile dumneavoastră, indiferent de sezon sau stil de condus.

Ce Sunt Anvelopele 175/65 R14? Anvelopele 175/65 R14 sunt caracterizate prin lățimea de 175 mm, înălțimea profilului de 65% și diametrul jantei de 14 inchi. Această dimensiune este des întâlnită la autovehicule compacte și de oraș, oferind un echilibru între confort, eficiență și performanță.

Alegerea Anvelopelor Potrivite pentru Sezon În funcție de condițiile climatice și de drum, este esențial să alegeți anvelopele adecvate sezonului. Anvelopele de vară 175/65 R14 oferă aderență optimă și performanță pe drumuri uscate sau umede. Anvelopele de iarnă 175/65 R14 sunt special concepute pentru a oferi tracțiune pe zăpadă și gheață. Pentru cei care doresc o soluție versatilă, anvelopele all-season 175/65 R14 oferă performanțe echilibrate într-o varietate de condiții meteorologice.

Caracteristicile Importante ale Anvelope 175/65 R14 Atunci când alegeți anvelope 175/65 R14, luați în considerare următorii factori:

  • Tipul de anvelopă (vară, iarnă, all-season)
  • Indicele de sarcină și de viteză
  • Profilul benzii de rulare
  • Rezistența la uzură
  • Eficiența combustibilului

Cum să Compari Diferite Mărci și Modele Există multe mărci și modele de anvelope 175/65 R14 pe piață. Este important să comparați diferite opțiuni, ținând cont de recenzii, performanțe testate și raportul calitate-preț. Unelte online, cum ar fi comparatoarele de anvelope, vă pot ajuta să luați o decizie informată.

Unde să Cumpărați Anvelope 175/65 R14 Pentru a achiziționa anvelope 175/65 R14, puteți vizita magazine specializate în anvelope sau puteți opta pentru achiziții online. Site-uri precum Vadrexim oferă o gamă variată de opțiuni, împreună cu informații detaliate despre fiecare produs.

Importanța Montării și Echilibrării Corecte După achiziționarea anvelopelor 175/65 R14, este crucial să le montați și echilibrați corect. O montare și echilibrare incorectă pot afecta performanța anvelopelor și siguranța vehiculului.

Concluzie Alegerea anvelopelor 175/65 R14 potrivite necesită o evaluare atentă a nevoilor dumneavoastră specifice și a condițiilor de drum. Investiți timp în cercetare și selectați anvelopele care oferă cel mai bun echilibru între siguranță, performanță și durabilitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Social24 de ore inainte

Deep Forest Fest – Festivalul de Muzică Electronică din Râmnicu Vâlcea revine în perioada 12-14 iulie, Under the Sign of the Wolf!

Situat în decorul natural captivant al platoului Fețeni din Râmnicu Vâlcea, Deep Forest Fest se afirmă ca un punct culminant...

Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață? Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață?
Uncategorized2 zile inainte

Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață?

Când vine vorba de îngrijirea părului, fiecare detaliu contează. Pentru mulți dintre noi, obținerea volumului dorit poate fi o adevărată...

Afaceri2 zile inainte

Rent a car pentru mobilitate

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De...

Afaceri2 zile inainte

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Uncategorized2 zile inainte

TikTok extinde experiența Taylor Swift în aplicație pentru a sărbători turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei,...

marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online
Afaceri2 zile inainte

SecureMeNow: Cum Un Magazin Online Personalizat Îți Poate Revoluționa Afacerea

Suntem aici să ajutăm afacerile să reușească în lumea digitală. Un magazin online personalizat poate schimba complet felul în care îți...

Uncategorized2 zile inainte

realme a lansat oficial flaghsip killer-ul GT 6

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță lansarea globală a seriei realme GT 6, care...

Uncategorized4 zile inainte

Vei avea nevoie de mai mult decât o consolă pentru a te juca din mers

Jucătorii din întreaga lume au făcut o pasiune pentru jocurile pe mobil. Foarte multe persoane nu-și pot imagina o vacanță...

Uncategorized4 zile inainte

Future Jobs Cup, un proiect CSR susținut de TikTok și Școala de Valori, își anunță câștigătorii: cine sunt românii inovatori ai noii generații

București, 18 iunie 2024 – TikTok și Școala de Valori anunță finaliștii Future Jobs Cup, o inițiativă CSR concepută să...

Eveniment4 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același...

Administrație locală4 zile inainte

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor...

Eveniment4 zile inainte

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate...

Eveniment4 zile inainte

Dreame intră oficial pe piața din România și lansează 7 produse inteligente pentru casă

Dreame Technology (sau pe scurt “Dreame”), companie globală de tehnologie care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea...

Eveniment5 zile inainte

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul...

Uncategorized5 zile inainte

Cum să creezi pagini de destinație eficiente pentru site-uri de prezentare

Crearea unor pagini de destinație eficiente este esențială pentru succesul site-ului dumneavoastră de prezentare. Paginile de destinație bine concepute atrag...

Politică locală5 zile inainte

Incompetenţa guvernului ne duce spre un deficit bugetar estimat de 6.9%, mult peste deficitul asumat

Comisia Europeană ne reconfirmă faptul că România este condusă haotic de actualul guvern, iar deficitul bugetar prognozat pentru acest an...

Știrile Săptămânii