Connect with us

Afaceri

Informatii importante despre alegerea unor firme din Sibiu

Publicat

pe

Informatii importante despre alegerea unor firme din Sibiu

Atunci cand trebuie sa alegi o firma pentru a te ajuta intr-un anumit proiect sau pentru a obtine anumite servicii, exista cateva aspecte importante de luat in considerare. Alegerea unei firme bune poate face diferenta dintre un proiect reusit si unul esuat sau intre un serviciu de calitate si unul slab.

Informatii importante despre alegerea firmelor

Verifica experienta firmei. Cateva lucruri importante de verificat sunt de cat timp functioneaza firma, cate proiecte similare a realizat si cat de bine cunoscute sunt serviciile lor. Daca firma are o experienta vasta intr-un anumit domeniu, atunci aceasta poate fi o alegere buna

Verifica reputația firmei. O alta modalitate importanta de a evalua o firma este prin cercetarea reputatiei acesteia. Citeste recenziile  clientilor, verifica calitatea serviciilor, daca acestea sunt prestate la timp si daca exista probleme semnificative de comunicare. Acest lucru te poate ajuta sa intelegi daca firma are o reputatie buna si daca merita sa lucrezi cu ea.

Verifica calitatea serviciilor. In functie de serviciile oferite de firma respectiva, poate fi important sa verifici calitatea acestora. Acest lucru poate include verificarea portofoliului lor si a proiectelor anterioare pentru a vedea ce tip de lucrari au realizat. Daca este posibil, vorbeste cu clientii anteriori pentru a obtine o idee mai buna despre calitatea serviciilor oferite de firma.

Ce trebuie sa stii despre Sibiu si firmele prezente in acest oras

Este un oras cu o bogata istorie si cultura, cu un patrimoniu arhitectural impresionant, care a fost capitala culturala europeana in 2007. In plus, Sibiul este un important centru economic si comercial, atragand un numar mare de firme si investitii.

In prezent, Sibiul gazduieste o serie de companii de renume, in domenii precum productia de automobile, IT, turism, productie de produse alimentare, precum si alte industrii.

Unul dintre cele mai importante angajatori din Sibiu este compania germana de automobile, Continental, care are o fabrica de anvelope si sisteme electronice pentru autovehicule. Aceasta a investit in mod constant in dezvoltarea si modernizarea fabricii, generand un numar mare de locuri de munca pentru locuitorii din Sibiu si din imprejurimi.

In plus, Sibiul este un important centru IT, cu o multime de companii din domeniu, cum ar fi IBM, Siemens, Nokia si altele. Aceste companii ofera o gama larga de servicii si solutii IT, inclusiv dezvoltare de software, consultanta IT sii outsourcing.

O alta industrie importanta din judetul Sibiu este turismul. Orasul are un patrimoniu arhitectural bogat, cu cladiri istorice impresionante, precum si o serie de atractii turistice, cum ar fi Piata Mare, Turnul Sfatului si Muzeul Brukenthal.

In ceea ce priveste productia de produse alimentare, Sibiul gazduieste o serie de companii importante, precum S.C. Smithfield Prod S.R.L., care produc si distribuie o gama larga de produse alimentare, cum ar fi carne, mezeluri si produse din carne.

In concluzie, Sibiu este un oras important din Romania, cu o economie dinamica si o serie de companii importante in diverse industrii, cum ar fi automobile, IT, turism si productia de produse alimentare. In ultimii ani, Sibiul a atras o multime de investitiii si a reusit sa isi pastreze statutul de unul dintre cele mai importante centre economice si culturale din tara.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ce este un endomotor stomatologic?

Publicat

pe

De

 

Un endomotor stomatologic este un instrument utilizat in prelucrarea mecanica si tratarea canalelor dentare. Endomotorul este alimentat de electricitate si are diferite varfuri. Folosind un endomotor stomatologic, este imposibil sa deteriorezi tesuturile sanatoase si sensibile. Indeparteaza doar straturile afectate sau moarte, garantand siguranta umpluturii. Dispozitivul este conceput pentru a largi cu precizie tunelurile radacinilor pentru obturatii cu succes. Un endomotor stomatologic a fost imbunatatit atat de mult, incat medicul trebuie doar sa stabileasca valorile si sa tina dispozitivul in mana. Gaurirea se efectueaza in modul automat, pana cand burghiul atinge sarcina maxima. In acest caz, sunt pornite rularea inversa si oprirea. Utilizand un endomotor stomatologic, canalul radicular ia o forma conica pentru a asigura etanseitatea obturatiei. Riscul ca o plomba sa cada sau sa se dezvolte un sindrom de durere, este minim.

Endomotor stomatologic – Avantaje

Cresterea cifrei de afaceri si ajustarea activitatii depind de software-ul unui anumit dispozitiv. Automatizarea si puterea functiilor critice ale un endomotor stomatologic, fac manipularea in siguranta. Endomotorii in practica stomatologului au facut posibila scurtarea si facilitarea unei proceduri minutioase. Canalul se extinde pentru o mai buna asezare a gutapercii si se distribuie uniform pe cavitatea nu numai a radacinilor principale, ci si a radacinilor suplimentare. De asemenea, indeparteaza toate tesuturile moarte sau deteriorate fara a atinge straturile sanatoase.

Acest dispozitiv medical stomatologic este un nou pas in tratamentul endodontic, care permite dentistului sa curete si sa trateze mai confortabil si mai sigur canalul radicular al dintelui. Este utilizat cu succes in tratamentul dintilor in stomatologie, deoarece reduce timpul de lucru, ceea ce este foarte convenabil nu numai pentru medic, ci si pentru pacient care nu trebuie sa petreaca mai mult timp in cabinetul dentistului. Acest dispozitiv confera canalului o forma conica si asigura o obturatie stransa, de inalta calitate iar, ca urmare, reduce complicatiile post-obturare (durere, pierderea unei obturatii). Indeparteaza cu atentie toate tesuturile infectate si asigura pregatirea cu conservarea maxima a tesuturilor dentare.

Avantajele umplerii cu ajutorul unui endomotor stomatologic, este ca gutaperca de plastic intra chiar si in toti tubulii suplimentari ai radacinii dintelui. Fiabilitatea endomotorului folosit in stomatologie este foarte mare, intrucat in afara de motorul electric nu are mecanica, iar electronica incorporata, care, in plus, are certificat de calitate, este fiabila si sigura. Stabilitatea rotatiilor instrumentului, care este stabilita de un software special, garanteaza siguranta procedurii, eliminand astfel ruperea sau blocarea instrumentului in canal.

Endomotor stomatologic – Caracteristici tehnice

Nivelul maxim de rotatii este de la 150 la 300 rpm, cu cuplu mare. Ultima fraza te ajuta sa intelegi ce este cuplul in endomotor. De fapt, este forta care antreneaza piesa de mana in prezenta rezistentei din partea tesuturilor din jur. Pentru a evita blocarea, se porneste o inversare automata atat la cuplu scazut, cat si la cuplu ridicat. Acest lucru se face pentru a preveni ruperea sau blocarea. Profesionalismul personalului si echipamentul tehnic adecvat al unei clinici, garanteaza tratarea cu succes chiar si a celor mai severe cazuri de boli dentare. Endomotorul stomatologic este utilizat pentru un tratament mai bun al canalului radicular.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Care este cea mai populară marcă sub Volkswagen Group?

Publicat

pe

Care este cea mai populară marcă sub Volkswagen Group

Volkswagen Group, cunoscut ca Volkswagen AG, este un conglomerat auto german, unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Sub umbrela Volkswagen se află multe mărci de renume, precum Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda și desigur, Volkswagen Passenger Cars. Totuși, una dintre mărcile sale cel mai apreciate și recunoscute la nivel global este Audi.

Istoricul Audi

Înțelegerea popularității Audi necesită cunoașterea istoriei sale bogate. Audi a început în 1910, când August Horch a înființat Horch Automobil-Werke GmbH. După un conflict cu consiliul de administrație, Horch a părăsit compania pentru a înființa o nouă afacere, care avea să devină Audi. Numele „Audi” provine de la traducerea în latină a numelui de familie „Horch”, care în germană înseamnă „ascultă”.

Audi a devenit parte a grupului Auto Union în 1932, alături de DKW, Horch și Wanderer. Logo-ul cu patru inele, care a devenit emblematic pentru marca Audi, simbolizează aceste patru mărci fondatoare ale Auto Union. În 1964, Volkswagen a preluat Auto Union, și astfel Audi a devenit o parte a Grupului Volkswagen.

Audi: Un Simbol al Inovației

De-a lungul istoriei sale, Audi s-a distins prin inovație și tehnologie avansată. Unul dintre cele mai notabile exemple este introducerea tracțiunii integrale „quattro” în 1980, o caracteristică devenită emblematică pentru marca Audi. Acest sistem de tracțiune integrală a fost la început o raritate în lumea automobilelor, dar a devenit apoi o cerință standard pentru mașinile de lux și de înaltă performanță.

În plus, Audi a fost un pionier în utilizarea aluminiului în construcția automobilelor. A prezentat Audi Space Frame în 1993, un cadru de aluminiu care a redus semnificativ greutatea vehiculelor, îmbunătățind astfel performanța și eficiența.

Aceste inovații nu sunt doar de natură tehnică. Designul elegant, modern și sportiv al mașinilor Audi a fost întotdeauna un element cheie al brandului. Cu linii curate, un design interior luxos și o atenție deosebită la detalii, Audi a reușit să-și creeze o identitate vizuală puternică.

Audi și Sustenabilitatea

Inovația nu se limitează la performanță și design, ci se extinde și la sustenabilitate.

Audi a fost una dintre primele mărci auto care a început să investească semnificativ în dezvoltarea de soluții de mobilitate ecologică. Acest lucru este reflectat în gama sa largă de vehicule electrice și hibride.

De exemplu, e-tron, primul SUV complet electric lansat de Audi în 2018, a fost un pas important în strategia de electrificare a companiei. Audi a anunțat recent că intenționează să lanseze doar modele complet electrice începând cu 2026, ilustrând astfel angajamentul puternic al mărcii față de tranziția către mobilitatea sustenabilă.

Audi în Competiții Auto

Un alt aspect care a contribuit la popularitatea Audi este implicarea sa activă în competițiile auto. Audi a avut un succes considerabil în cursele de rezistență, cu multe victorii la Le Mans, una dintre cele mai prestigioase curse auto din lume. Performanțele sale excepționale în motorsport au servit nu doar pentru a demonstra fiabilitatea și performanța mașinilor Audi, dar au ajutat și la îmbunătățirea tehnologiei pe care o utilizează în mașinile de producție.

Audi: Un Brand de Lux

Când vorbim despre popularitate, nu putem omite percepția mărcii. Audi este considerată un brand de lux, poziționat alături de alte mărci germane premium, precum Mercedes-Benz și BMW. Această reputație de lux este datorată calității superioare a produselor, designului elegant și inovației tehnologice.

Prezența Globală a Audi

Audi se bucură de o prezență globală impresionantă. Deși Europa rămâne piața sa principală, Audi a reușit să se extindă cu succes și în alte regiuni, în special în China și Statele Unite. În China, cea mai mare piață auto din lume, Audi a fost un jucător major pentru mult timp, fiind preferat pentru calitatea sa superioară și designul atractiv.

Așadar, luând în considerare istoria sa îndelungată, reputația pentru inovație și calitate, implicarea în motorsport, angajamentul față de mobilitatea durabilă și prezența sa globală puternică, Audi se distinge ca fiind cea mai populară marcă din cadrul Grupului Volkswagen.

Cu toate acestea, popularitatea unei mărci poate varia în funcție de regiune, segmentul de piață și alte factori. În orice caz, Audi rămâne un simbol al excelenței auto germane și un pilon esențial al succesului Grupului Volkswagen.

August Horch: Tatăl Fondator al Audi

Înţelegerea personalităţii care a stat la baza mărcii Audi necesită un studiu mai aprofundat al vieţii şi activităţii lui August Horch, inginerul şi omul de afaceri german care a dat naştere acestui brand.

Tineretea şi Educaţia

August Horch s-a născut în 1868, într-o familie modestă din Winningen, Germania. Tatăl său era fierar şi, într-un sens, poate că aici îşi are rădăcinile pasiunea lui August pentru mecanică şi inovaţie. A studiat la Școala Tehnică din Mittweida, unde a început să-și formeze abilitățile tehnice care îi vor fi de folos mai târziu în cariera sa.

După absolvire, August Horch a lucrat pentru diverse companii în domeniul mașinilor și a transporturilor. A lucrat pentru Karl Benz în Mannheim, unul dintre pionierii industriei auto, unde a dobândit experiență valoroasă în domeniul producției de automobile.

Crearea Companiei Horch & Cie

În 1899, August Horch și-a înființat propria companie, Horch & Cie, la Köln. La început, a produs motoare pentru autovehicule și a experimentat cu diverse designuri de automobile. Cu timpul, Horch & Cie a început să producă propriile automobile, care s-au dovedit a fi de succes datorită calității lor superioare și inovațiilor aduse de Horch.

Cu toate acestea, în 1909, în urma unor conflicte cu consiliul de administrație al companiei sale, August Horch a fost nevoit să părăsească compania pe care a înființat-o. Aceasta a fost o lovitură grea pentru Horch, dar nu l-a împiedicat să-și continue munca în domeniul auto.

Nașterea Audi

Nu a durat mult până când Horch a revenit în industria auto. În același an în care a părăsit Horch & Cie, a înființat o nouă companie, numită inițial August Horch Automobilwerke GmbH. Din cauza unui litigiu de marcă cu Horch & Cie, a fost nevoit să-și schimbe numele companiei.

Un consilier de afaceri a sugerat numele „Audi”, care este traducerea în latină a verbului „horch” (în germană, „a asculta”). Astfel, în 1910, Audi Automobilwerke a fost înființată.

Sub conducerea lui Horch, Audi a devenit cunoscută pentru calitatea, fiabilitatea și performanța autovehiculelor sale. În 1911, mașinile produse de Audi au început să participe în competiții auto, ceea ce a contribuit semnificativ la popularitatea și reputația mărcii. În 1932, în mijlocul crizei economice globale, Audi a fuzionat cu alte trei companii auto germane – Horch, DKW și Wanderer – pentru a forma Auto Union, reprezentată de cele patru inele care au devenit emblema distinctivă a mărcii Audi.

Rolul lui August Horch în Auto Union

În cadrul Auto Union, Horch a ocupat o serie de poziții importante, inclusiv pe cea de membru al consiliului de supraveghere. Totuși, rolul său în conducerea directă a companiei a început să se diminueze. A rămas însă un ambasador valoros al mărcii, participând la evenimente și rămânând o figură publică cunoscută.

În 1941, la vârsta de 73 de ani, Horch s-a retras din Auto Union. Deși a părăsit oficial compania, impactul său asupra brandului și a industriei auto în ansamblu a continuat să fie simțit.

August Horch a murit în 1951, la vârsta de 82 de ani, lăsând în urmă un moștenire semnificativă. Este recunoscut ca un pionier al industriei auto, un inovator și un om de afaceri cu viziune.

Impactul lui August Horch asupra Industriei Auto

Horch a adus multe contribuții valoroase în lumea auto. A fost un pionier al designului de autovehicule, cu o abordare centrată pe calitate și performanță. A fost unul dintre primii producători de autovehicule care a înțeles importanța fiabilității și a tehnologiei în producerea de mașini care să atragă clienții.

Dincolo de contribuțiile sale tehnice, poate că cel mai mare impact al lui Horch a fost în ceea ce privește filosofia de business. El a înțeles că o marcă de succes nu este doar despre produse de calitate, ci și despre crearea unei reputații și a unei identități puternice. Acest lucru este evident în modul în care a creat brandul Audi, care este recunoscut la nivel mondial pentru calitate, inovație și design.

Pe scurt, August Horch a fost un om cu o viziune deosebită. A înțeles că succesul în industria auto nu vine doar prin producerea de mașini, ci prin crearea unei mărci care să rezoneze cu oamenii. A reușit să creeze două companii de succes, Horch și Audi, care continuă să aibă un impact semnificativ asupra industriei auto. Astăzi, moștenirea lui Horch trăiește prin Audi și prin milioanele de autovehicule produse sub acest nume, care continuă să reprezinte calitatea, fiabilitatea și inovația.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Uncategorizedo oră inainte

Zyxel – Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) – soluția ideală pentru IMM-uri

7 iunie 2023 — Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singură persoană  pe zona IT la birou care configurează stații de lucru...

Cultură23 de ore inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Cultură4 zile inainte

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență...

Cultură5 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social5 zile inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

Social6 zile inainte

Beneficiile probioticelor pentru buna funcționare a sistemului digestiv

Probioticele sunt bacterii benefice și alte organisme microscopice care trăiesc în sistemul digestiv și care aduc numeroase beneficii sănătății noastre....

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social6 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

vestiare metalice vestiare metalice
Social7 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

ferestre termopan ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

UncategorizedO săptămână inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

UncategorizedO săptămână inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

seturi fitness seturi fitness
SportO săptămână inainte

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl...

SocialO săptămână inainte

Cum alegi rochia potrivita pentru silueta ta?

Fiecare femeie este diferita, iar silueta este principalul criteriu in functie de care se aleg piesele vestimentare. Astazi vei afla...

Usa de exterior Usa de exterior
Social2 săptămâni inainte

Usa de exterior – importanta alegerii culorii potrivite

De obicei, primul lucru care sare in ochi atunci cand vizitezi prima oara pe cineva este usa de exterior deoarece...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism2 săptămâni inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Exclusiv2 săptămâni inainte

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Știrile Săptămânii