Connect with us

Exclusiv

Ce casca de copiat sa alegi?

Publicat

pe

Este o idee foarte bună să participi la un examen având la dispoziție căști de copiat ideale. În acest fel, vei putea fi sigur de faptul că nici un examen nu va mai fi o problema pentru tine. Vei putea în acest fel să treci peste orice examen cu ușurință și vei putea fi sigur de faptul că vei lua o decizie foarte bună dacă vei alege aceste căști.

Ce tipuri de căști de copiat ai la dispoziție?

Există o mulțime de căști de copiat dintre care să alegi. Vei vedea că cea mai comună cască de copiat este casca de copiat cu microvibratii. Aceasta are marele avantaj al faptului că este foarte mică, mult mai mică decât o cască japoneză. Pentru a o putea folosi totuși vei avea nevoie de un colier în jurul gâtului și ceva fire pe corp. Acesta este motivul pentru care o astfel de cască, deși este una mai sigură, este mai greu de folosit. Ea nu funcționează fără colierul din jurul gâtului.

Din cauza principiului de funcționare, nu există căști de acest fel care să funcționeze fără colier în jurul gâtului. Acest lucru se datorează principiului de funcționare. Dacă vrei să îți iei o cască, dar nu îți dorești să ai de-a face cu firele, atunci este o idee bună să te orientezi către un alt tip de cască la fel de apreciat.

În categoria de căști de copiat mai intră și cască japoneză. Aceasta are în primul rând avantajul faptului că nu mai ai nevoie de fire pe corp. O astfel de cască de copiat este destul de performantă, iar prețul ei crește de obicei în funcție de ceea ce-ți dorești. Cu toate acestea însă, prețul este unul destul de accesibil. Vei vedea că chiar și o cască cu un preț mai mic își face foarte bine treaba.

În ceea ce privește avantajele puse la dispoziție de o cască cu microvibratii, trebuie să ții cont de dimensiunile unei astfel de căști. Ea are dimensiuni mult mai reduse și nu se aude nimic la exterior. De asemenea, această cască nici nu interferează cu celelalte sisteme de copiat. Acesta este motivul pentru care dacă mai sunt și alte căști de copiat în sală, atunci ele nu vor interfera cu ceilalți.

Casca de copiat japoneză este un dispozitiv apărut recent, acesta având un foarte mare avantaj și anume că îți permite să te folosești de sisteme de copiat fără nici un fel de fir pe corp. Toate sistemele care folosesc casca japoneză au neapărat nevoie însă de o baterie 337, aceasta alimentând amplificatorul din microcască. Casca japoneză poate fi folosită de către oricine, fără a întâmpina nici un fel de problemă. Sistemul are culoarea pielii, de aceea el este și foarte stabil în utilizare. Acesta nu se deconectează și poate fi folosit de oricine.

Poți ține cont de toate avantajele pe care aceste cășți de copiat le oferă. Alege oricând între casca de copiat cu microvibratii și cea japoneză, fiecare având atât avantaje, cât și dezavantaje.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Ce spune Curtea de Conturi despre hoțiile gestionate de Ștefăniță Munteanu, săgeata lui Miță Ciolacu și finul premierului Marcel Ciolacu – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Transelectrica este condusă de Ștefăniță Munteanu, finul lui Marcel Ciolacu și apropiat al nepotului său, Miță Ciolacu. Miță Ciolacu este interpusul premierului Marcel Ciolacu în afaceri. Transelectrica, operatorul rețelei naționale de transport a energiei electrice se află în subordinea Secretariatului General al Guvernului. În cadrul SGG dictează foștii baroni de Ialomița, Neacșu și Moraru, momentan expulzați în Sectorul 3 la Negoiță. Transelectrica a fost obligată în instanță să plătească peste 30 de milioane de lei drept salarii, prime, bonusuri și penalități către foști șefi concediați ilegal, și nu a făcut tot ce putea pentru a câștiga aceste procese, arată un raport al Curții de Conturi. Oamenii lui Ciolacu și-au dat singuri măriri de salarii cu de la sine putere. Au plătit membrii consiliului de supraveghere și ai directoratului cu până la 55.050 lei brut/lună, sume care depășeau nivelul maxim care le putea fi acordat.

(Preluare –  Anchetatorii.ro):

Odată ce a pus mâna pe Transelectrica, nepotul premierului și-a extins afacerile în domeniul energiei

Miță Ciolacu – Marcel Ciolacu

Două societăți la care Mihai Cristian, nepotul premierului Marcel Ciolacu, deține câte 50% din părțile sociale, au depus proiecte la Ministerul Economiei ca să primească ajutor de stat de peste 110 milioane lei din fonduri PNRR pentru producția de energie eoliană și solară. În acest moment, proiectele celor două companii sunt aprobate în evaluare, în etapa de precontractare.

În proiecte, cele două firme – Solar Energy Production și Development Power Solar Energy – se angajează să construiască, până la 31 decembrie 2025, două parcuri fotovoltaice în comuna buzoiană Stâlpu, pe un teren de circa 90 de hectare.

Potrivit datelor transmise de Ministerul Energiei, Solar Energy Production a depus un proiect în valoare de 233.324.849 lei, din care vrea să primească ajutor de stat de 61.672.320 lei pentru creare capacitate nouă de producere energie electrică. Cealaltă firmă, Development Power Solar Energy, a depus un proiect în valoare de 184.944.080,19 lei, din care ajutor de stat de 50.716.320 lei, tot pentru creare capacitate nouă de producere energie electrică.

Solar Energy Production și Development Power Solar Energy au fost înființate în aprilie 2022, pe site-ul Ministerului de Finanțe nici una neavând raportată cifră de afaceri sau număr de angajați, ci doar piederi de 365.488 lei, respectiv 336.810 lei. În Ghidul Solicitantului elaborat de Ministerul Economiei pentru acordarea acestor ajutoare se prevede că finanțările PNRR pot fi accesate și de către companii nou înființate.

Unul dintre avizele obținute de cele două firme a fost dat, în prima parte a acestui an, de firma de stat Transelectrica, la conducerea căreia a fost numit, ulterior, Ștefăniță Munteanu, consilier județean PSD Buzău și un apropiat al nepotului al lui Marcel Ciolacu, după cum o arată o fotografie din 31 decembrie 2019.

Referitor la afacerile sale anterioare, Cristian Mihai Ciolacu a declarat că, în 2022, cifra totală de afaceri a acestora a fost de ”Aproximativ 40 milioane RON, in marea majoritate cu obiect de activitate comerț.”

Premierul Ciolacu și-a împrumutat nepotul cu 100 de mii de euro din veniturile sale de la covrigărie și din salariul de bugetar

În 2021, el a fost co-fondator, în Timiș, al firmei de construcții Comuncas SRL, în care o are drept parteneră de afaceri și pe Mihaela Teodora, soția ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, un apropiat al lui Marcel Ciolacu atât în PSD, cât și în viața personală.

Conform premierului, de această societate se leagă împrumutul de 490.000 de lei (aprox 100.000 de euro) pe care i l-a acordat nepotului și care figurează în declarația sa de avere. Banii ar fi fost investiți de Cristian Mihai Ciolacu drept capital sociale la înființarea Comuncas SRL.

Ce spune Curtea de Conturi despre hoțiile gestionate de Ștefăniță Munteanu, săgeata lui Miță Ciolacu și finul premierului Marcel Ciolacu

Transelectrica a plătit peste 30 de milioane de lei salarii și bonusuri câștigate în instanță de către foști șefi concediați ilegal. Adaosuri salariale de peste 35 milioane lei, în numai 3 ani, și prime de până la 20.000 lei per salariat, totul fără justificare, arată un raport al Curţii de Conturi.

Transelectrica, operatorul rețelei naționale de transport a energiei electrice, aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului, a fost obligată în instanță să plătească peste 30 de milioane de lei drept salarii, prime, bonusuri și penalități către foști șefi concediați ilegal, și nu a făcut tot ce putea pentru a câștiga aceste procese, arată un raport al Curții de Conturi.

În prezent, încă mai există și alte procese pe rol, așa că suma s-ar putea majora. Compania a acordat angajaților adaosuri salariale care au costat-o peste 35 de milioane de lei în numai 3 ani, dar și prime care ajung până la 20.000 de lei, fără a avea o justificare și fără a fi reflectate de performanță sau a fi motivate de vreo ocazie specială, mai arată raportul Curții de Conturi.

În plus, și-a plătit membrii consiliului de supraveghere și ai directoratului cu până la 55.050 lei brut/lună, sume care depășeau nivelul maxim care le putea fi acordat. De asemenea, compania a angajat inclusiv un lucrător comercial (adică un casier) pe un post în care acesta avea nevoie de alt tip de experiență. Lista neregulilor descoperite este lungă și o prezentăm pe scurt mai jos.

Curtea de Conturi inventariază în raportul din data de 4 aprilie circa 20 nereguli diferite descoperite pe parcursul ultimilor ani la Transelectrica
Curtea de Conturi inventariază în raportul din data de 4 aprilie circa 20 nereguli diferite descoperite pe parcursul ultimilor ani la Transelectrica. Conform raportului, compania de stat a acordat prime cu caracter special și adaosuri salariale, fără ca acestea să fie prevăzute în mod distinct în buget și fără ca ele să fie justificate de performanțe bune sau pentru evenimente speciale sau sărbători legale.

De exemplu, în anul 2020, cuantumul primelor a fost între 2.000 și 17.000 lei persoană, existând situații în care un salariat a primit două prime speciale în valoare totală de 20.000 lei.

Compania a acordat prime cu caracter special, în baza unor liste/tabele, în care sunt nominalizați salariați și cuantumul sumelor acordate, fără a avea la bază documente care să justifice scopul. Transelectrica nu a dovedit că a evaluat performanțele individuale ale salariaților pentru anul 2020 și aici aplicarea unor criterii de repartizare a sumelor/persoană.

De asemenea, compania a acordat și adaosuri salariale, conform statelor de plată în perioada 2020-2022 fără a fi justificate, nu a fost menționat scopul acordării lor, sărbătoarea legală sau evenimentul special așa cum prevede contractul colectiv de muncă.

Adaosurile salariale date de Transelectrica au fost de 16.937 lei/salariat și au fost acordate unui număr de 2.100 salariați, astfel că cheltuiala se ridică la peste 35 milioane de lei, în 3 ani.

Transelectrica a acordat indemnizații pentru membrii Consiliului de Supraveghere
Curtea de Conturi mai arată că Transelectrica a acordat indemnizații pentru membrii Consiliului de Supraveghere (cei numiți în anul 2020 pe un mandat de 4 ani) și pentru membrii Directoratului (cei numiți pe mandate provizorii în anul 2022) în alte condiții decât cele legale, depășind nivelul maxim pe care îl permitea legea guvernanței corporative.

Pentru cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere, remunerația a fost stabilită la 13.976 lei brut, iar ulterior a fost majorată la 15.532 lei brut/lună.

Curtea de Conturi atrage atenția în raport că, în cazul a 2 persoane selectate în baza eșantionării, nivelul indemnizației fixe acordate depășește nivelul maxim prevăzut de lege, calculat prin luarea în calcul a mediei (de 2 ori) pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată anterior numirii.

Totodată, pentru cei 5 membri provizorii ai Directoratului, compania a acordat o indemnizație fixă brută lunară de 46.597 lei brut/lună, pe care ulterior a majorat-o la 55.050 lei brut/lună.

Astfel, în cazul a 2 persoane din Directoratul selectate în baza eșantionării, nivelul indemnizației depășește nivelul maxim prevăzut de legea guvernanței corporative, calculat prin luarea în calcul a mediei (de 6 ori) pe ultimele 12 luni a câștigului salariat mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată anterior numirii.

Curtea de Conturi mai arată că Transelectrica a acordat avantaje unor membri provizorii ai Directoratului, precum cheltuieli cu chiria și transportul, în alte condiții decât cele legale. Pentru membrii care nu locuiau în București, compania a decontat contravaloarea chinei lunare în limita a 780 euro (fără TVA)/lună și contravaloarea transportului (rutier, aerian, feroviar) până la limita de 2.000 tei (fără TVA)/lună.

Transelectrica este parte într-un număr de 12 litigii în care foști membri ai Consiliului de Supraveghere și Directoratului

Curtea amintește că Transelectrica este parte într-un număr de 12 litigii în care foști membri ai Consiliului de Supraveghere și Directoratului, revocați în iunie 2021, au formulat acțiuni în pretenții (14.003.508 lei la care se adaugă dobânzi și actualizare cu indicele inflației), care fac obiectul unor arbitraje, aflate în diferite stadii procesuale.

Curtea de Conturi atrage atenția că Transelectrica nu a făcut tot ce putea pentru a câștiga aceste procese. „CNTEE Transelectrica SA nu în toate cazurile a folosit toate căile de atac prevăzute de lege, în condițiile și termenele stabilite de aceasta, fiind identificată situația în care, împotriva unei sentințe civile (nr. 3287/31.10.2018 pronunțate de Tribunalul București – Secția a Vl-a Civilă în dosarul nr. 43557/3/2017) compania a formulat apel peste termenul de 30 de zile prevăzut de lege (termen care este unul imperativ), fiind respins de Curtea de Apel care a constatat că apelanta- pârâtă Compania Națională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA a formulat apelul tardiv. CNTEE Transelectrica SA, în baza acestei sentințe a efectuat cheltuieli în sumă totală de 4.230.801,30 lei (2.171.210 lei, remunerație valorificare OAVT; 773.687,71 lei, bonus de performanță; 1.186.511 lei, dobândă legală penalizatoare; 48.544,07 lei, cheltuieli de judecată; 51.017,52 lei, cheltuieli de executare silită; 915 lei, cheltuieli de judecată – apel contestație)”, mai arată Curtea de Conturi.

Curtea de Conturi a descoperit nereguli și în ce privește contractele de investiții ale companiei, printre care:

Prelungirea perioadei de execuție în cazul unor contracte de investiții, cu nerespectarea clauzelor contractuale, respectiv fără ca executantul să notifice Transelectrica imediat și în mod complet producerea forței majore și fără ca executarea lucrării să fie sistată.

Neurmărirca recuperării sumelor cu care a fost majorat prețul contractului (valoarea manoperei și profitul) în alte condiții decât cele legale. În contractul pentru Stația Electrică de Transformare 400/110/20 kV Domnești, unde antreprenor general a fost compania clujeană Energobit, Transelectrica a acceptat plata unor sume reprezentând diferențe la costurile cu manopera ofertată și executată în baza contractului. Compania a acceptat la plată facturi având anexate Tabele (întocmite de executant) cuprinzând diferențele la costurile cu manopera ofertată și executată în baza Contractului de lucrări. În justificarea sumelor incluse în aceste Tabele, au fost prezentate documente întocmite în mod neunitar de către Energobit SA, transmite Curtea de Conturi. Conform instituției, au fost constatate diferențe între formularul transmis companiei Transelectrica SA în data de 07.05.2018 și cel prezentat în instanță, în sensul înscrierii altor valori ale costului cu manopera și ale cotelor aplicate cheltuielilor indirecte și profitului: 5% (mai mari) față de 3% cheltuieli indirecte și 2% profit în formularul F3 prezentat în instanță. Astfel, Transelectrica a acceptat actualizarea prețului Contractului calculat în alte condiții decât cele legale, respectiv nu s-a limitat la actualizarea elementelor de cost/preț care au suferit modificărifla componenta manoperă), fiind majorate în mod nejustificat cheltuielile cu manopera și profitul.

Neîntreprinderea măsurilor de recuperare a penalităților de întârziere în cazul unui contract. Transelectrica a reziliat un contract fără a calcula și recupera penalitățile de întârziere pentru nefinalizarea la termen a execuției etapelor contractuale. Ulterior, compania a calculat penalități de întârziere de 10.195.849 lei și a solicitat executarea poliței de garantare privind buna execuție a contractului, care a fost respinsă ca fiind tardiv formulată.

Neurmărirea clauzelor contractuale în cazul contractului pentru staţia de la Bradu, de lângă Piteşti. Curtea de Conturi spune că Transelectrica nu a recuperat integral (620.687,62 lei) avansurile acordate executantului Romelectro SA, în condițiile în care acestea nu au fost justificate și utilizate integral, iar contractul a fost denunțat de executant. Compania nu a calculat penalități de întârziere pentru nerealizarea activităților aferente etapei a ll-a, până la data intrării în insolvență a Romelectro, mai arată Curtea de Conturi. De asemenea, compania nu a calculat penalități de întârziere pentru nerealizarea activităților aferente etapei a lll-a, de la încheierea duratei de execuție a lucrărilor, respectiv 19.04.2022, până la data denunțării contractului de către executant, respectiv 03.05.2022.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Sibiu: O incursiune în inima Transilvaniei

Publicat

pe

De

bilete teatru Radu Stanca

Sibiul, oraș medieval fermecător așezat în inima Transilvaniei, te așteaptă să descoperi comorile sale ascunse și să te pierzi în povestea sa fascinantă. Fie că ești pasionat de istorie, cultură sau tradiții, Sibiul are ceva de oferit fiecăruia.

Piața Mare: Inima vibrantă a Sibiului, unde te poți plimba printre clădiri istorice colorate, cu o arhitectură ce reflectă influențe diverse, de la gotic la baroc și renascentist. Admiră detaliile arhitecturale bogate, cum ar fi ferestrele în oglindă, frescele exterioare și balcoanele ornate. Aici te poți relaxa la o terasă însorită savurând o cafea aromată sau un pahar de vin local, ascultând muzica live a artiștilor stradali.

Podul Minciunilor: Podul Minciunilor este o pasarelă pietonală din fier forjat, construită în anul 1856 deasupra străzii Ocnei, care face legătura între Orașul de Jos și Orașul de Sus al Sibiului. Legenda spune că podul nu s-a prăbușit niciodată, deși a fost construit fără piloni de sprijin. Acest lucru a dus la apariția legendei conform căreia podul are puterea de a detecta minciunile și se va prăbuși dacă cineva spune o minciună pe el.

Podul Minciunilor este un simbol al Sibiului și o atracție turistică populară. De pe pod se poate admira o panoramă frumoasă a centrului istoric al orașului.

Muzeul Brukenthal: O călătorie prin timp te așteaptă la unul din cele mai vechi muzee din România, unde vei descoperi o colecție impresionantă de artă europeană. Admiră picturi de maeștri ca Tiziano Vecellio, Rubens și Jan van Eyck, sculpturi renascentiste și baroce, mobilier vechi și arme din diverse epoci. Muzeul găzduiește și o bibliotecă bogată, cu manuscrise rare și ediții princeps.

Muzeul ASTRA: Un muzeu în aer liber te poartă în lumea satului tradițional românesc, unde vei descoperi case vechi din lemn și chirpici, mori de apă, biserici de lemn și ateliere meșteșugărești. Pășește în curțile tradiționale, admiră arhitectura specifică fiecărei regiuni etnografice și descoperă meșteșugurile autentice, ca țesutul la stâna, olăritul sau fierăritul. Participă la demonstrații practice și savurează preparate culinare tradiționale.

Turnul Sfatului: Urcă în vârful turnului gotic, simbol al orașului, construit inițial în secolul al XIII-lea. De la o înălțime de 70 de metri, te vei bucura de o panoramă spectaculoasă asupra Sibiului, cu clădirile sale vechi, străduțele pietruite și Piața Mare ca în palmă. Vizitează și muzeul de istorie din interiorul turnului, care te va purta prin vremurile de glorie ale Sibiului.

Catedrala Evanghelică: Admiră arhitectura gotică impozantă a catedralei, construită în secolul al XIV-lea. Explorează interiorul bogat decorat, cu vitralii colorate, orga veche și mormintele personalităților importante din istoria Sibiului.

Pasajul Scărilor: Un pasaj pietonal medieval te va duce din Piața Mare în Piața Mică, oferindu-ți o perspectivă unică asupra clădirilor vechi. Urcă și admiră arhitectura specifică a caselor din jur, cu ferestre boierești, ziduri groase și acoperișuri de țiglă.

O incursiune în cultură

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu: Unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din Europa, ce are loc anual în acest an la sfârșitul lunii iunie. Bucură-te de spectacole de excepție din țară și din străinătate, prezentate pe diverse scene din centrul istoric al Sibiului.

Teatrul Național „Radu Stanca”: Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu nu este doar un simplu spațiu cultural, ci o emblemă a orașului, un simbol al tradiției bogate și al spiritului artistic vibrant. Moștenirea sa bogată a contribuit semnificativ la obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană pentru Sibiu în anul 2007, o performanță unică ce evidențiază importanța sa culturală nu doar la nivel local, ci și pe plan european. Repertoriul vast al Teatrului Național „Radu Stanca”, cuprinzând peste 85 de spectacole diverse, atrage un public larg și divers. De la iubitorii de clasici la cei pasionați de producții contemporane, teatrul oferă o experiență culturală unică pentru fiecare (rezervă-ți aici cu ușurință bilete teatru Radu Stanca).

Festivalul Medieval: O călătorie în timp te așteaptă la acest festival care recreează atmosfera Evului Mediu, desfășurat, de obicei, în luna august. Pe străduțele pietruite ale centrului vechi vei întâlni cavaleri în armură, domnițe cu rochii vaporoase, meșteșugari care își prezintă arta și artiști stradali ce te vor duce cu gândul la vremuri apuse. Bucură-te de muzică live, dansuri tradiționale, spectacole de teatru de stradă și bucate delicioase pregătite la foc deschis.

Concerte și spectacole: Sibiul are o viață culturală vibrantă pe tot parcursul anului. Amatorii muzicii clasice se pot bucura de concerte ale orchestrelor filarmonice în sala splendidă a Palatului Brukenthal. Iubitorii de teatru pot alege din numeroase piese prezentate pe scenele teatrelor din oraș, iar pasionații de operă pot asista la spectacole de excepție la Opera Națională din Sibiu. De asemenea, pe tot parcursul anului sunt organizate concerte ale unor artiști români și internaționali din diverse genuri muzicale.

  • Muzee: Pe lângă Muzeul Brukenthal și Muzeul ASTRA, Sibiu găzduiește o serie de alte muzee interesante care te vor ajuta să descoperi cultura și istoria locală. Iată câteva sugestii:
    • Muzeul de Istorie Naturală: Adăpostește o colecție impresionantă de floră și faună din România și din întreaga lume.
    • Muzeul Farmaciei: Vei descoperi aici evoluția medicinei și farmaciei de-a lungul secolelor, cu exponate unice de medicamente, instrumente medicale vechi și mobilier specific.

Experiențe culinare

Pentru o experiență culinară autentică, explorează restaurantele tradiționale din centrul vechi sau din împrejurimile orașului. Aici vei descoperi atmosfera vibrantă a Sibiului și te vei bucura de preparate preparate cu ingrediente proaspete și de sezon.

Nu uita să vizitezi și piețele locale, unde vei găsi o varietate de produse proaspete, de la legume și fructe la brânzeturi și carne. Descoperă savoarea produselor locale și prepară-ți propriile delicii culinare în confortul apartamentului tău.

Evenimente speciale

Pe lângă festivalurile menționate anterior, Sibiul găzduiește o serie de evenimente speciale pe tot parcursul anului. Iată câteva exemple:

  • Târgul de Crăciun: Sibiul este renumit pentru târgul său de Crăciun, care transformă orașul într-o feerie a luminițelor, cu tarabe pline de decorațiuni festive, cadouri handmade și bunătăți tradiționale.
  • Sibiu Jazz Festival: Un festival de muzică jazz care are loc în aer liber, într-un parc din centrul orașului, în timpul verii.
  • Astra Film Festival: Un festival de film documentar și de ficțiune care are loc anual în toamnă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Descoperă cele mai eficiente tratamente corporale neinvazive

Publicat

pe

De

Rollshape masaj anticelulitic

În căutarea unei soluții pentru remodelarea corporală, mulți oameni se orientează către tratamentele corporale neinvazive, care oferă rezultate semnificative fără a fi necesară o intervenție chirurgicală. În acest articol, vom explora cele mai populare și eficiente tratamente corporale disponibile astăzi și vom oferi detalii despre modul în care funcționează fiecare tratament, precum și despre rezultatele pe care le poți aștepta.

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament corporal neinvaziv care utilizează temperaturi scăzute pentru a distruge celulele grase. Procesul implică expunerea zonelor cu probleme la temperaturi foarte scăzute, ceea ce determină cristalizarea celulelor grase și declanșarea procesului lor de eliminare naturală din organism.

Procesul de tratament: În timpul unei sesiuni de criolipoliză, zona țintă este aspirată într-un aplicator care răcește activ acea zonă. În timpul tratamentului, pacientul poate simți o senzație de răcire intensă și presiune ușoară, dar senzațiile sunt, în general, bine tolerate.

Rezultate așteptate: În urma tratamentului repetat, pacienții pot observa o reducere semnificativă a grosimii stratului de grăsime în zona tratată. Rezultatele sunt vizibile în mod progresiv în decursul câtorva săptămâni după tratament, pe măsură ce celulele grase distruse sunt eliminate treptat din organism.

Radiofrecvența

Radiofrecvența este un tratament non-invaziv care utilizează energie radiofrecventă pentru a încălzi țesuturile subcutanate și pentru a stimula producția de colagen. Acest proces ajută la strângerea pielii și la îmbunătățirea texturii acesteia.

Procesul de tratament: În timpul unei sesiuni de radiofrecvență, un aparat special este folosit pentru a emite unde radio către zona tratată. Aceste unde pătrund în țesuturi, generând căldură și stimulând producția de colagen în stratul profund al pielii.

Rezultate așteptate: După mai multe tratamente, pacienții pot observa o îmbunătățire semnificativă a fermității și a elasticității pielii. Radiofrecvența poate fi eficientă în reducerea aspectului pielii lăsate și în strângerea zonelor cu probleme.

Masaj anticelulitic Rollshape

Rollshape este un dispozitiv de masaj anticelulitic care utilizează o combinație inovatoare de tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate în tratarea celulitei. Sub acțiunea razelor infraroșii emise de dispozitiv, care contribuie la topirea celulelor de grăsime, rolele din lemn activate efectuează un masaj profund și stimulativ. Razele infraroșii asigură nu doar eliminarea toxinelor depozitate în organism, dar și relaxarea mușchilor, optimizând eficacitatea tratamentului.

Procesul de tratament

În timpul unei sesiuni de Rollshape, un dispozitiv special este folosit pentru a efectua mișcări de rulare și masaj în zona tratată. Acest masaj cu role rotative stimulează circulația sanguină și limfatică, contribuind la îmbunătățirea drenajului limfatic și la reducerea aspectului de celulită (descoperă aici mai multe informații despre Rollshape masaj anticelulitic, inclusiv procedurile și beneficiile acestuia).

Rezultate așteptate: După mai multe ședințe se poate observa reducerea celulitei, diminuarea circumferinței corporale, tonifierea pielii și îmbunătățirea aspectului general al pielii. Efectele secundare posibile sunt înroșirea temporară a pielii și o ușoară sensibilitate, dar procedura în sine este non-invazivă și nedureroasă. Pentru rezultate optime, se recomandă ca fiecare zonă tratată cu Rollshape să conțină mai multe programe structurate diferit.

Cavitația cu ultrasunete

Cavitația cu ultrasunete este o metodă non-invazivă care utilizează unde ultrasonice pentru a fragmenta și a elimina depozitele de grăsime localizate. Acest tratament acționează selectiv asupra celulelor grase, fără a afecta țesuturile adiacente.

Procesul de tratament: În timpul unei sesiuni de cavitație ultrasonică, un dispozitiv special emite unde ultrasonice către zona tratată, care penetrează în adâncimea pielii pentru a fragmenta celulele grase. Celulele grase distruse sunt apoi eliminate din organism în mod natural.

Rezultate așteptate: Pacienții pot observa o reducere a circumferinței și o îmbunătățire a conturului corpului după mai multe tratamente de cavitație ultrasonică. Acest tratament poate fi eficient în reducerea aspectului „inelului de grăsime” și în remodelarea zonelor problematice ale corpului.

În concluzie, tratamentele corporale neinvazive oferă o alternativă eficientă și sigură la procedurile chirurgicale pentru remodelarea corporală. Criolipoliza, radiofrecvența, cavitația cu ultrasunete sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile, iar alegerea unui tratament depinde de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui pacient.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Exclusivo oră inainte

Ce spune Curtea de Conturi despre hoțiile gestionate de Ștefăniță Munteanu, săgeata lui Miță Ciolacu și finul premierului Marcel Ciolacu – Ziarul Incisiv de Prahova

Transelectrica este condusă de Ștefăniță Munteanu, finul lui Marcel Ciolacu și apropiat al nepotului său, Miță Ciolacu. Miță Ciolacu este...

Uncategorized11 ore inainte

Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din...

Uncategorized17 ore inainte

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Administrație locală18 ore inainte

Acer se angajează să colecteze 50 de tone de deșeuri de plastic din mediul înconjurător prin intermediul parteneriatului cu Plastic Bank

Colaborarea ajută la prevenirea pătrunderii în ocean a echivalentului a 2,5 milioane de sticle de plastic și sprijină mijloacele de...

Eveniment21 de ore inainte

BenQ SW272U a câștigat premiul TIPA 2024 pentru cel mai bun monitor foto profesional

Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware București, România...

Filarmonici Ion Dumitrescu Filarmonici Ion Dumitrescu
Cultură2 zile inainte

“Acorduri spaniole” pe scena Filarmonici Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea

Concertul din 15 Aprilie 2024, al Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a reunit nume consacrate ale artei muzicale naționale...

Uncategorized5 zile inainte

Inaugurarea Showroom-ului Caritabil Royal Charity

Craiova, 26 Aprilie 2024 – Asociația Incubatorul de Vise anunță cu entuziasm lansarea showroom-ului caritabil Royal Charity, un proiect menit...

Eveniment5 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

rezervare parcare Otopeni rezervare parcare Otopeni
Turism5 zile inainte

Cand trebuie sa faci o rezervare la o parcare privata din Otopeni?

Alegerea unui loc de parcare la Aeroportul Henri Coanda nu trebuie sa fie o decizie luata in graba. Cu numeroase...

Afaceri5 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized6 zile inainte

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea...

bilete teatru Radu Stanca bilete teatru Radu Stanca
Exclusiv6 zile inainte

Sibiu: O incursiune în inima Transilvaniei

Sibiul, oraș medieval fermecător așezat în inima Transilvaniei, te așteaptă să descoperi comorile sale ascunse și să te pierzi în...

Uncategorized6 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment6 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment6 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Administrație locală6 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Știrile Săptămânii