Connect with us

Eveniment

O mie de tineri sunt asteptati sa participe in 6 mai la Ziua Nationala a Tineretului ⋆ Sibiu 100%

Publicat

pe

Spectacolul dedicat Zilei Nationale a Tineretului va incepe la ora 17.00 in centrul comunei, in zona Caminului Cultural.

Scopul actiunii este acela de a-i ajuta pe tineri sa constientizeze impactul pe care il poate avea valoarea si forta artistica. Este primul an in care activitatile dedicate tinerilor se desfasoara exclusiv in mediul rural.

“6 mai este evenimentul prin care sarbatorim tanara generatie, in acelasi timp sarbatorim si Ziua Nationala a Tineretului, zi care este decretata prin lege din data de 5 oct 2004, deci  suntem la a XIV-a editie. Am sarbatorit aceasta zi si in comunitatea rasinareana si in cea sibiana, anul acesta am hotarat sa ramanem strict pe comunitatea rurala, in Rasinari pentru ca am primit si sprijinul primariei pentru finantarea acestui proiect.”, spune Ioana Bodea, organizator al evenimentului.

Proiectul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport a primit sprijin financiar si din partea Primariei Rasinari. A fost alocata o suma de aproximativ 10 mii de lei. Primarul Bogdan Bucur se asteapta ca evenimentul din comuna pe care o conduce sa fie foarte gustat de public.

“Noi in fiecare an sarbatorim aceste Zile ale Tineretului impreuna cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Centrul de Tineret Rasinari si Centrul de Tineret Sibiu. Incercam sa aducem oameni care sa ii bucure pe tinerii nostri. Avand in vedere faptul ca nu suntem la prima editie si ca la ultima editie au participat foarte multi oameni  si avand in vedere ca avem cap de afis pe Alex Velea cred ca va veni foarte multa lume. Undeva la 1000 de persoane ne asteptam sa participe.”, spune primarul rasinarean.

Vor incanta publicul trupa Artgotica printr-o reprezentatie de animatie, steaguri si proiectii, Compania de Teatru Become cu un spectacol interactiv, Ansamblul “Caluserii din Rasinari”, iar concertul lui Alex Velea este programat sa inceapa la ora 20.00. Printre invitatii speciali se numara si un ansamblu din Republica Moldova. Acestia vor veni la Rasinari sa prezinte dansuri populare.

Facebook Comments

Eveniment

Noul motorola edge 5G, disponibil la precomandă

Publicat

pe

Motorola anunță lansarea motorola edge în România, dispozitivul 5G la un preț accesibil, echipat să ofere experiențe incredibile de entertainment și performanță de top. Începând cu data de 28 mai, smartphone-ul va fi disponibil la un preț recomandat de 2.999 lei. În plus, motorola edge beneficiază de o perioadă de precomandă în intervalul 21 – 28 mai, exclusiv prin magazinele Altex și pe www.altex.ro. La precomanda modelului motorole edge, clienții vor primi cadou noul ceas moto 360.

motorola edge beneficiază de o cameră foto performantă, este echipat cu display Endless Edge de 6,7” și oferă o experiență audio specială. Telefonul este dotat și cu performanță puternică sub-6 GHz 5G, platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 765, baterie puternică de 4500 mAh și un sistem triplu, versatil, de camere foto, cu un obiectiv principal de 64MP, un obiectiv ultra-wide de 16MP cu Macro Vision și un obiectiv telephoto de 8 MP.

Performanță 5G ultra-rapidă

Conceput pentru viteză, putere și cea mai bună performanță 5G, motorola edge este echipat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 765, cu memorie de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB.

Ecran Endless Edge

motorola edge dispune de un display care depășește limitele unui ecran convențional. Noul Endless Edge se întinde pe ambele margini ale dispozitivului, ajungând la o curbură de aproape 90 de grade și se prelungește cu 6,7 inci pentru a crea o experiență de vizionare captivantă, imersivă. Display-ul este capabil să arate un miliard de nuanțe și să ofere o calitate incredibil de dinamică a imaginii datorită formatului HDR10. În plus, ecranul are o rată de refresh de 90Hz, care face ca display-ul să reacționeze rapid.

Sistem audio premiat

motorola edge are cele mai răsunătoare și mai puternice boxe stereo întâlnite vreodată la un smartphone, plus reglaje precise pentru o calitate a sunetului profesională și o sonorizare clară și completă.1 Tehnologia de tuning audio vine de la Waves, companie deținătoare a premiului Technical GRAMMY®, și face ca muzica, videoclipurile și apelurile să se audă mai bine și mai clar ca niciodată.

Sistem cu trei camere de 64MP

motorola edge este echipat cu o cameră principală cu senzor de 64MP și beneficiază de cea mai mare rezoluție din clasa sa de telefoane. Fotografiile de înaltă rezoluție pot fi decupate sau mărite fără pierderea clarității. În plus, tehnologia Quad Pixel, cu senzor de 4 ori mai sensibil la lumină, face ca fotografiile surprinse să fie incredibil de clare, indiferent de condițiile de luminozitate. Mai mult decât atât, cu motorola edge se pot surprinde cadre mai largi datorită obiectivului cu unghi ultra-wide, dar și mai multe detalii prin zoom-ul optic cu rezoluție înaltă sau cu ajutorul camerei Macro Vision.

Două zile de autonomie a bateriei2

motorola edge a fost echipat cu o baterie de 4500 mAh și include încărcare TurboPowerTM   ultra-rapidă la 18W.

Cel mai bun sistem de operare Android

Telefonul beneficiază de Android™ 10, fără interfețe software greoaie sau aplicații duplicat. Cu ajutorul sistemului de operare Android au fost dezvoltate modalități unice de a îmbunătăți experiența clienților, iar datorită versiunii optimizate a celui mai popular sistem de operare, utilizatorii se pot bucura  de o mai bună integrare a serviciilor Google.

Prin lansarea familiei de telefoane edge, Motorola depășește limitele în ceea ce privește performanța și designul dispozitivelor sale, pornind de la dorința de a oferi consumatorilor telefoane emblematice care să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor lor.

Disponibilitate și preț

motorola edge va fi disponibil în România din 28 mai, la prețul recomandat de 2.999 lei.

Pentru specificații complete de produs, informații privind prețurile și disponibilitatea, vizitați https://www.motorola.com/ro/

Declinarea responsabilității

1 Pe baza testelor interne în ceea ce privește emisia și zgomotul, măsurate în decibeli pentru nivelurile de presiune sonoră comparativ cu smarphone-urile de top cu prețuri peste $900, în ianuarie 2020

2Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative  și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android este marcă înregistrată a Google, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2020 Motorola Mobility LLC.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Aniversam 30 de ani in mijlocul luptei pentru sanatate

Publicat

pe

  • 2020 este Anul Asistentului Medical;
  • Marti, 12 mai, sarbatorim Ziua Internationala a Asistentului Medical.
  • Pana in 2030 lumea are nevoie de inca 9 milioane de asistenti medicali si moase pentru a acoperi nevoile universale de mentinere a sanatatii la nivel global

Evenimentele din ultimele luni au dovedit inca o data care este locul incontestabil al asistentului medical in cadrul echipei de ingrijire: eroii in alb, luptatorii in halate albe, ingerii bolnavilor. Asistentii medicali sunt cei care se situeaza in prima linie pentru binele pacientului. Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” din Bucuresti este cea mai mare institutie de invatamant preuniversitar sanitar particular din Romania, care pregateşte asistenti medicali, fiind infiintata in urma cu 30 de ani, in anul 1990 de Dr. Mioara Mincu, personalitate marcanta a lumii medicale.

De 30 de ani, crestem si ne perfectionam pentru a oferi elevilor cea mai buna pregatire profesionala. Procesul de educatie are ca fundament conlucrarea dintre scoala, parteneri in pregatirea practica si elev, fiecare aducandu-si propria contributie. Impreuna gasim solutiile cele mai bune si dezvoltam modele de bune practici, care pregatesc asistentul medical  pentru importantul rol de educator pentru sanatate, pentru a raspunde provocarilor cu care se confrunta in acordarea ingrijirilor. Cu prilejul acestei aniversari ne exprimam toata admiratia si respectul fata de asistentii medicali care, cu devotament, respect pentru profesie si pentru semeni, dau dovada de fraternitate si solidaritate, acordand ingrijire celor aflati in nevoie”, a declarat prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie al scolii, cu prilejul aniversarii a 30 de ani de activitate ai Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, de Ziua Internationala a Asistentului Medical, in Anul Aniversarii Asistentului Medical.

Cu aceste multiple prilejuri, Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” multumeste asistentilor medicali din toate unitatile sanitare pentru efortul si curajul de care dau dovada in aceasta perioada incredibila prin care trecem. ”Tututor asistentilor medicali, multi dintre ei absolventi ai scolii noastre, prezenti in multe dintre spitalele de linia intai din Bucuresti, din tara sau din intreaga Europa – va apreciem si va recunoastem: Sunteti un exemplu de daruire pentru profesie si pentru semeni! Putini cunosc, poate, munca constanta a acestor oameni, sacrificiul pe care il fac zi de zi pentru sanatatea noastra”, a completat prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu.

Cu o experienţa de 30 de ani in domeniul Educaţiei pentru Sanatate, Şcoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” pregateşte asistenţi medicali pentru 3 calificari: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie şi Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare – o profesie mereu actuala şi care ofera posibilitaţi de angajare atat in ţara, cat şi in strainatate.

Ceea ce diferenţiaza Scoala Postliceala Sanitara ”Carol Davila” de celelalte şcoli de profil este preocuparea de a le oferi elevilor o pregatire la nivel european, prin programe educaţionale complexe şi prin crearea numeroaselor parteneriate de practica, atat in cele mai bune spitale bucureştene, cat şi din alte ţari ale Uniunii Europene. In cei 30 de ani de activitate au trecut pragul scolii zeci de mii de absolventi care au beneficiat atat de o calitate deosebita a studiilor teoretice oferite de cadrele didactice de nivel inalt, cat si de pregatirea practica derulata in cele mai variate unitati medicale.

Şcoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” deruleaza proiecte internaţionale in cadrul carora elevii şcolii au posibilitatea de a participa la stagii clinice desfaşurate in spitale din cele mai performante sisteme de sanatate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Elveţia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Italia etc.

Din anul 1999 Şcoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” este membra a Modulului European de Nursing (ENM), alaturi de şcoli şi universitaţi de nursing din majoritatea ţarilor europene, in cadrul acestui parteneriat organizeaza anual cate 3 schimburi de experienţa, oferind burse de studiu internaţional participanţilor. Scoala deruleaza, de asemenea, parteneriate bilaterale cu universitaţi şi colegii europene si ii invita pe toti cei care simt ca au vocatie pentru o profesie nobila sa se inscrie anul acesta pentru a beneficia de educatie pentru sanatate la un nivel calitativ inalt.

O preocupare importanta a Scolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” o constituie şi orientarea profesionala şi creşterea angajabilitaţii absolvenţilor. In acest sens, şcoala are parteneriate incheiate cu un numar important de spitale de stat şi particulare din Bucureşti, lanţuri de farmacii şi centre balneo care participa la pregatirea practica a elevilor, dar s-au dovedit a fi si viitori angajatori.

Asistentii medicali joaca un rol vital in oferirea de servicii de sanatate. Acestia sunt oamenii care isi dedica viata pentru a avea grija de mame si copii; oferindu-le sfaturi pentru a preveni imbolnavirea si a-si pastra sanatatea; au grija de varstnicii nostri si satisfac nevoile esentiale de intretinere a sanatatii de zi cu zi. Asistentii medicali sunt deseori primul si singurul punct de ingrijire din comunitatile lor.

Pana in 2030 lumea are nevoie de inca 9 milioane de asistenti medicali si moase pentru a acoperi nevoile universale de mentinere a sanatatii la nivel global, este ceea ce sustine Organizatia Mondiala a Sanatatii in anuntul declararii Anului Mondial al Asistentului Medical.

De Ziua Internationala a Asistentului Medical uram „La multi ani! Multa sanatate si impliniri profesionale!” tuturor asistentilor medicali.

Despre Scoala Postliceala Sanitara ‘Carol Davila’

De 30 de ani Scoala Postliceala Sanitara ‘Carol Davila’, cea mai mare institutie de invatamant preuniversitar sanitar particular din Romania, pregateste asistenti medicali. Scoala ofera trei calificari: Asistent Medical Generalist,  Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical de Balneofiziokineto- terapie si Recuperare. Certificatul de absolvire oferit este eligibil international, putand beneficia astfel de recunoastere internationala, cu posibilitatea participarii in proiecte europene pe toata durata studiilor, precum si multe alte beneficii asociate calitatii educatiei in domeniul sanitar. Pentru mai multe detalii detalii va invitam sa vizitati pagina scolii la: https://www.scoalacdavila.ro/ si sa va abonati la pagina de Facebook a scolii.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

TCL lansează seria de televizoare QLED C81 și C71 în România Tehnologie de vârf și experiență de vizionare la nivel de cinema

Publicat

pe

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, lansează astăzi în Europa televizoarele ultra-performante QLED C81 și C71, ce au la bază cea mai avansată tehnologie în domeniu, oferind consumatorilor o experiență de vizionare similară celei de la cinema.

TCL  a  intrat  pe  piața  din  România  în  acest  an  cu  o  strategie  care  se  concentrează  pe democratizarea  tehnologiilor  de  vârf,  oferind  inovație  de  ultimă  oră,  design  adaptabil  oricărei locuințe și accesibilitate. Pentru liderul în tehnologie TCL piața românească este în prezent cea mai importantă din regiunea Europei de Est și produsele sale vor fi disponibile la scară națională, atât în magazinele IT&C online cât și in cele fizice. Începând cu luna mai 2020, televizoarele QLED se vor regăsi în ofertele distribuitorilor din România.

Seria de televizoare C81 va fi lansată cu versiuni de 75, 65 și 55 inch, în timp ce seria C71 va fi disponibilă  în  variantele  de  65,  55  și  50  inch.  Modelele  C81  vor  fi  disponibile  la  prețuri recomandate de vânzare începând cu 815 EUR, iar televizoarele din seria C71 vor avea prețuri recomandate  de  vânzare  pornind  de  687  EUR,  prețurile  finale  depinzând  de  versiunile  și specificațiile fiecărui televizor din aceste game și de ofertele vânzătorilor locali.

Reproducere fără egal a culorilor calitatea imaginii extrem de fidelă realității

Noile serii dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind consumatorilor un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema.

De asemenea, noile televizoare TCL sunt echipate cu tehnologiile 4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale  de  umbră,   scene  perfect  încadrate  și  imagini  de  o  claritate  înaltă.   Astfel, consumatorii pot experimenta imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.

100HZ Motion Clarity oferă și mai multă claritate și luminozitate pe modelele de 65 și 75 de inch, afișând imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz, rezultând imagini super clare.

În plus, algoritmul de estimare și compensare a mișcării pe care îl are modelul de 55 de inch stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând imagini de o acuratețe superioară, fascinantă.

Sisteme de sunet ultraperformante  experiență de sunet tridimensională

Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională pentru ambele serii, redând un sunet ambiental impresionant, datorită profunzimii și preciziei audio excelente și oferind astfel experiență de cinema în propria casă. Practic, consumatorii vor avea posibilitatea să simtă și să audă acțiunea chiar în camera de zi.

Seria C81 este echipată cu un sistem de sunet de ultimă oră, ONKYO 2.1, cu difuzoare pentru față și subwoofer dedicat în spatele televizorului, optimizând experiența de ascultare și oferind un sunet captivant specific cinematografului.

Funcții ce revoluționea conceptul de smart TV

Seriile de televizoare C81 și C71 oferă de asemenea funcții inteligente alimentate de TCL AI-IN, ecosistemul de inteligență artificială al TCL care folosește învățarea profundă pentru a optimiza în mod inteligent sistemele audio și video și pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat personalizată, revoluționând astfel potențialul televizorului.

Noile serii vin cu sistemul Android 9.0 încorporat, Google Home și Google Assistant, ca parte a pachetului. Consumatorii pot utiliza controlul vocal pentru peste un milion de acțiuni și pot controla conținutul și funcțiile TV, precum și dispozitivele inteligente compatibile, fără a pierde ritmul.

De asemenea, compatibili cu Alexa, ambii asistenți învață mai multe în funcție de frecvența de utilizare, iar controlul vocal hands-free oferă consumatorilor confort și flexibilitate sporite, permițându-le să facă mai multe acțiuni fără a pierde niciun moment al emisiunii sau al filmului ce rulează pe ecran.

Transmiterea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară, datorită gamei largi de aplicații Android TV, precum Netflix, Amazon Prime Video și YouTube.

Funcțiile inovatoare, comutarea ușoară între sarcini, conturile cu mai mulți utilizatori sau setările laterale  le  permit  tuturor  membrilor  familiei  să  se  bucure  de  conținutul  preferat.  Mai  mult, compatibilitatea T-Cast și Chromecast permit streamingul via telefoane smart și computere, indiferent dacă este vorba de Mac sau Windows, iPhone sau telefoane Android.

Funcții inteligente adiționale

Concepute cu o atenție deosebită la   experiența de gaming, noile serii TV au un input lag de numai  10ms,  alături  de  imagini  de  înaltă  calitate  pentru  performanță  receptivă  și  calitate superioară a imaginii. De asemenea, pasionații de jocuri vor aprecia includerea a 3 prize HDMI, alături de 2 porturi USB 2.0, ce oferă maximizarea conectivității pentru console și controlere.

De asemenea, un televizor inteligent nu este complet fără telecomandă inteligentă. Noile televizoare TCL sunt dotate cu telecomenzi bazate pe control vocal avansat, precum și butoane rapide pentru a accesa aplicațiile cheie. Seria C81 vine, de asemenea, cu o telecomandă pentru Google Assistant.

Design slim atemporal

Designul elegant al ambelor serii oferă un mare avantaj, fiind perfect adaptabil oricărei locuințe, oferind o experiență vie și personalizată de cinema, în propria casă.

Modelele seriei C81 sunt dotate cu un suport inovativ cu trei picioare, care le conferă un efect plutitor, iar cele ale seriei C71 sunt însoțite de un suport elegant reglabil.

Ambele serii sunt compatibile cu VESA pentru o flexibilitate maximă. Modelele au un exterior ultra-subțire, confecționat din metal premium, ce asigură durabilitate și conferă eleganță. Designul atemporal modern al modelelor C71 și C81 transformă cu adevărat spațiul de locuit, aducând o notă de rafinament.

Principalele caracteristici și funcțiicheie

Seria TCL C81 Seria TCL C71
 

● Tehnologia de afișare Quantum Dot

● Dolby Vision și Dolby Atmos

● HDR 10+

● TCL AI-IN

● Control Vocal Hands-free

● Cel mai recent sistem de operare Android

● Full-Screen Design

● Motion Clarity-100Hz Native Display (pentru modelele de 75 și 65 inch)

● Sistem audio Onkyo

 

● Tehnologia de afișare Quantum Dot

● Dolby Vision și Dolby Atmos

● HDR 10+

● TCL AI-IN

● Control Vocal Hands-free

● Cel mai recent sistem de operare Android

● Full-Screen Design

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Exclusiv13 ore inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

Exclusiv2 zile inainte

PROMO/IN CURAND NOI DEZVALUIRI DESPRE ACTIVITATEA INFRACTIONALA DE LA C.S.M.PLOIESTI- DIRECTOR ADJUNCT DRAGOMIR MELANIA

Luni, 25.05.2020, Incisiv de Prahova va dezvălui, intr-un episod, ilegalitățile săvârșite din bani publici la CSM Ploiesti de către director...

Exclusiv3 zile inainte

Deci, cum rămâne cu brațul lung al legii?

Ministrul Sănătății din Bolivia a fost deja arestat pentru că a cumpărat ventilatoare la suprapreț. Omul era de 6 săptămâni...

Eveniment3 zile inainte

Noul motorola edge 5G, disponibil la precomandă

Motorola anunță lansarea motorola edge în România, dispozitivul 5G la un preț accesibil, echipat să ofere experiențe incredibile de entertainment...

Exclusiv4 zile inainte

PER solicita modificarea programului IMM Invest prin relaxarea de catre BNR a conditiilor de creditare din sistemul bancar

Partidul Ecologist Roman atrage atentia Guvernului Orban asupra esecului programului de relansare economica „IMM Invest” Chiar daca miercuri, 20 mai,...

Exclusiv4 zile inainte

A informat Antonel Tănase SRI privind discuțiile de la inaugurarea Bank Of China în România? Și daca da, în baza a ce?

Ca la o comanda, pe surse de presa, a aparut in media ex-de-protocol, o informatie ca un fel de SRI...

Exclusiv4 zile inainte

Dănuţ Pop,Partidul Ecologist: „Domnilor parlamentari, dle Preşedinte, în actele de identitate ne mai putem păstra identitatea de români?”

Partidul Ecologist Român acuză Parlamentul de trădare natională şi cere o poziţie publică a preşedintelui României privind promulgarea Legii nr....

Exclusiv5 zile inainte

IPJ Prahova, DNA ST Ploiesti, un SITE ARHEOLOGIC, noul director al Sucursalei Regionale Ploiesti Prahova (CNPR) si „niscai” dosare penale – in mod suspect – tergiversate

Grupul clandestin care-l reprezinta pe Ciprian Gh. Statescu, legatura cu crima organizata si liderii interlopi care conduc judetul Prahova Toti...

Afaceri6 zile inainte

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

  Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12...

Exclusiv6 zile inainte

Nebunia adoptată de CNSU prin care impune proceduri de termoscanare cu aparate electronice utilizate de jandarmi, paznici, etc. este în sfera penalului

1. Procedura de ”termoscanare” este folosită în scop medical, adică să arate că temperatura corporală indică o primejdie in cazul...

ExclusivO săptămână inainte

In 2 luni de la anuntarea programului ,,fanion” al repornirii economiei romanesti – IMM INVEST, bancile au acordat credite de 7 ori mai putin decat contractul firmei paravan din Giurgiu pentru vanzarea de masti la pret de specula

Un om de afaceri prahovean a fost amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin din Buzau ce detine „firme” si...

ExclusivO săptămână inainte

Afacerist prahovean amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin care sustine ca are „politia” si parchetele la picioare/Inregistrari audio

Un om de afaceri prahovean a fost amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin din Buzau ce detine „firme” si...

ExclusivO săptămână inainte

Servicii complete de înființări firme

Dacă te-ai hotărât să devii antreprenor, să scapi de șefi și să începi să lucrezi pentru ține, primul pas este...

ExclusivO săptămână inainte

De ce minți, Paule? Nu ți-e rușine?/Mare om, mare caracter…

De când sunt primar al comunei Florești, prioritatea mea a fost să țin comuna noastră pe primele locuri din județ...

SocialO săptămână inainte

Pieţe Prest Râmnicu Vâlcea – Numărul 1 în administrarea pieţelor agroalimantare şi spaţii verzi

Când vă plimbaţi prin Râmnicu Vâlcea cu siguranţă aţi remarcat spaţiile verzi foarte bine îngrijite şi aranjamentele florale cum rar...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Ecologiştii (PER) cer Guvernului să implementeze cererile formulate de industria HORECA

Partidul Ecologist Roman sustine propunerile si cererile formulate de industria HORECA, care are nevoie de suport si prioritate, mai ales...

Știrile Săptămânii