Connect with us

Social

Cititi mai jos inainte inainte sa va faceti programarea la o frma care face montaj aer condionat!

Publicat

pe

Montaj aer conditionat

Luati in considerare instalarea unui nou sistem AC si va ganditi sa va faceti programarea la o firma care face montaj aer conditionat din timp, pentru a evita lungile asteptari din vara?? Este o idee excelenta si iata ce lucruri trebuie sa fie luate in considerare cand faceti asta!

1. Calculati cu grija dimensiunea si puterea aparatului de climatizare

Dimensiunea unitatii este un factor cheie pentru ca daca este aleasa corect, va ofera confort, eficienta si longevitate. Cine nu ar dori aceste trei beneficii de la sistemul de AC?

Daca unitatea ruleaza in mod constant, fara oprire, este clar prea mica si nu va reusi sa va raceasca suficient casa pe vreme foarte calda. Daca unitatea porneste si se opreste frecvent, este prea mare si utilizeaza mult prea multa energie electrica.
Asadar marimea deci este intr-adevar la fel de importanta ca orice alt factor care influenteaza cat de bine va functioneaza sistemul dumneavoastra pentru racirea aerului in casa. Contactati profesionisti  pentru a va ajuta sa va asigurati ca aveti unitatea (unitatile) de marime corecta pentru casa in care doriti sa instalati sisteme de clima.

2. Informati-va cat mai bine despre calitatea aerului

Stiti deja ca o componenta esentiala atunci cand vine vorba de confort este calitatea aerului- mai ales pentru ca aici este vorba si de sanatatea, si de bunastarea noastra. Ajustarea fluxului de aer este importanta – si de multe ori oamenii nici macar nu stiu ca fluxul este o problema. Cererti sfatul expertilor, astfel incat sa poata  sa va testeze si sa va regleze AC-ul pentru a rezolva problema si pentru a asigura un flux de aer lin. Mai mult, ei va pot ajuta sa gasiti sistemul potrivit al dispozitivelor de control al calitatii aerului pentru a avea in casa un aer mai bun si mai curat

3. Cautati orice scurgere care ar putea sa scada eficienta AC-ului 

Traseele de racire intacte sunt o parte esentiala a sistemului de aer conditionat, deoarece scurgerile pot incetini procesul de racire si, desigur, pot influenta eficienta aparaturii. Aflati cum se pot sigila sau inlocui conductele neetanse pentru a creste eficienta racirii aerului.

4. Nu uitati de lichidul de racire

Pentru ca pretul freonului a crescut foarte mult, ar putea fi mai inteligent sa inlocuiti unitatea de aer conditionat, mai degraba decat sa continuati sa o incarcati cu freon foarte des. Expertii in domeniu va pot ghida prin acest proces pentru a va asigura ca sunteti informati si ca toate intrebarile dumneavoastra primesc raspunsuri competente care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.

5. Montajul unui AC este mai simplu decat v-ati inchipui

Astazi, nu aveti nevoie de o multime de procedee pentru a instala un aer conditionat in casa dumneavoastra. Cu un nou aparat de aer conditionat „mini-split” fara duct  nu aveti nevoie de renovare (cu exceptia unei mici gauri in perete pentru a conecta unitatile exterioare si interioare.

6. Setati aparatul de aer condtionat si lasati-l asa!

Ganditi-a la un aparat de aer conditionat cu terpostat programabil. Termostatele programabile va vor economisi bani, asigurand si  confortul pe termen lung i acelasi timp. Acesta este un lucru care ar trebui luat in considerare inainte de a cumpara orice nou sistem de climatizare.

7. Faceti calcule!

Sunteti gata sa economisiti multi bani pe an? Numerele nu mint si asta e adevarat si cand vine vorba de AC. Lasati alti factori deoparte si faceti un test comun pe care il puteti utiliza pentru a decide daca doriti sa reparati sau sa inlocuiti aparatul dumneavoastra de aer conditionat curent. Cat la suta din pretul unitatii reprezinta reparatiile anuale? Daca treceti de 20 % poate ca este timpul sa inlocuiti unitatea. 

Consultati experti in montaj de aere conditionate pentru a afla mai multe informatii despre costurile montarii, intretinerii si eficientizarii sistemelor de aer conditionat. Veti economisi timp si multi bani!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Publicat

pe

De

Lazăr Ion Marian

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr Ion Marian a anunţat vineri că va candida din partea Alianţei Dreapta Unită la Primăria Râmnicului deoarece vrea să ofere votanţilor vâlceni o alternativă la actualii candidaţi. Acesta a transmis şi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care s-a prezentat vâlcenilor şi le-a argumentat motivele care l-au convins să candideze pentru funcţia de primar.

„Stimaţi râmniceni,

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu mă cunoaşteţi suficient de bine, vreau să vă spun câteva lucruri despre mine! Sunt Lazăr Ion Marian, deputat de Vâlcea, Vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi a Camerei Deputaţilor. Sunt inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și am experiență în asigurarea calității în industria automotive, lucrând în peste zece companii internaționale, precum Alro, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella.

Fiind an electoral, inevitabil am discutat cu mulţi cetăţeni din Râmnicu Vâlcea despre alegerile locale şi despre candidaţii la Primărie, şi foarte mulţi mi-au spus că nu vor ieşi la vot pentru că nu au pe cine alege. Nu sunt mulţumiţi de activitatea actualului primar, dar nici nu se consideră reprezentaţi de contracandidaţii acestuia. Practic, nu au ce alege!

Considerând că am competenţele necesare pentru a conduce o administraţie locală cu succes, am decis să îmi asum rolul de candidat din partea USR la funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vreau să ofer alegătorilor din oraş o alternativă la gargara politică la care asistăm din partea principalilor candidaţi! Sunt un om serios, nu am avut niciodată afaceri dubioase sau probleme cu legea şi nu fac parte din niciun grup de interese obscure.

Singurul grup din care îmi doresc să fac parte este grupul Râmnicenilor cinstiţi şi muncitori, care au nevoie de un om care să îi reprezinte. Sunt conştient că există o doză de neîncredere în partid provocată de anumite decizii greşite din trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie taxaţi toţi pentru greşelile unora! Vă invit să mă urmăriţi în continuare, să vedeţi ce fel de om sunt, ce planuri am pentru dezvoltarea economică şi socială a oraşului şi o să realizaţi că ACUM AVEŢI CE ALEGE!”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Muzeul Judeţean Argeş – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Publicat

pe

De

Muzeul Judeţean Argeş

Alături de Cornel Popescu, managerul Muzeul Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu a avut o întâlnire extrem de interesantă cu reprezentanții conducerii de la Muzeul Național Bran. Au fost puse astfel bazele unui parteneriat între cele două instituții care, după părerea vicepreşedintelui CJ Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, va fi de bun augur.

Deja s-au purtat discuții referitoare la diverse proiecte și informații care implică muzeele, ca instituții publice de cultură. Este un pas semnificativ, mai ales că, după ce vor fi finalizate investițiile derulate de Consiliul Judetean Arges la obiectivele de la Muzeul Județean, ne dorim să avem o expunere cât mai mare inclusiv pentru vizitatori din țară și de peste hotare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Eveniment21 de ore inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Eveniment21 de ore inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Eveniment2 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Exclusiv2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Eveniment3 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Lazăr Ion Marian Lazăr Ion Marian
Social4 zile inainte

Surpriză la Râmnicu Vâlcea: Deputatul Lazăr Ion Marian candidează pentru funcția de primar al orașului!

Surpriză la Râmnicu Vâlcea! Încă un candidat se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al municipiului! Deputatul vâlcean Lazăr...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv6 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Administrație localăO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

UncategorizedO săptămână inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Eveniment2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Eveniment2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Eveniment2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

Știrile Săptămânii