Connect with us

Cultură

Teatru Naţional Radu Stanca Sibiu

Publicat

pe

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă vineri, 19 aprilie, sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 5 mai 2019, avanpremiera spectacolului cu piesa „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia actorului TNRS Florin Coșuleț. Spectacolul îi are în distribuție pe: Cătălin Pătru, Cendana Trifan, Adrian Neacșu, Serenela Mureșan, Florin Coșuleț, Mihai Coman, Patricia Buraga, Viorel Rață și Sanda Anastasof. Spectacolul, realizat în coproducție de TNRS și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va avea premieră în data de 10 mai 2019, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, Sebeș. La Sibiu, premiera spectacolului va avea loc în toamna anului 2019.

„Steaua fără nume. Poveste imaginată și pusă pe hârtie de Mihail Sebastian înainte de apusul destinului său nedrept, dar și la apusul unei extraordinare perioade a literaturii și culturii noastre, cea interbelică! Piesa este scrisă într-o cheie predominant comică, dar atinge sublim teme majore ale umanității. Rețeta poveștii e simplă, dar profund umană! O stea! O iubire! O gară! În demersul nostru pământesc parcă totul se reduce la a prinde sau a nu prinde trenul. Trenul acesta pe cât de comun, pe atât de personal. Trenul acesta ce te poate duce sau aduce, cine știe de unde și cine știe către unde! Spre o stea, o iubire, o gară.” Florin Coșuleț, actor și regizor

Fiind unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Florin Coșuleț are un portofoliu amplu care cuprinde roluri în multe producții apreciate de public: Pilafuri și parfum de măgar, Cumnata lui Pantagruel, Faust, D’ale Carnavalului și Oidip (regia: Silviu Purcărete), Viața cu un idiot și Turandot (regia: Andriy Zholdak), Omul cel bun din Sîciuan (regia: Anca Bradu), Electra (regia: Mihai Măniuțiu), Vremea dragostei, vremea morții, Balul și De veghe la Taj Mahal (regia: Radu Nica), Puricele în ureche, Doamna de turtă dulce, Încurcă-i drace! (regia: Șerban Puiu), Ierusalim (regia: Bogdan Sărătean) etc.

Caseta artistică a spectacolului „Steaua fără nume”

REGIA: Florin Coșuleț

ASISTENT REGIE: Sanda Anastasof

DECOR: Alin Gavrilă

COSTUME: Corina Boboc – Giorgescu

VIDEO: Daniel Munteanu

SELECȚIE MUZICALĂ: Florin Coșuleț

MANAGER PROIECT: Luminița Bârsan

ASISTENT PROIECT: Denişa Ciocoiu

DISTRIBUŢIE: Cătălin Pătru (Profesorul Miroiu), Cendana Trifan (Mona/necunoscută), Adrian Neacșu (Grig), Serenela Mureșan (Domnișoara Cucu), Florin Coșuleț (Șeful gării), Mihai Coman (Udrea/Ichim), Patricia Buraga (Elevă), Viorel Rață (un țăran/Pascu/conductorul), Sanda Anastasof (o voce).

Este o piesă de teatru magnifică, care pune în prim plan romantismul, iubirea, emoţiile, duse la extrem, dramă, drama romantică. Aşadar, nu lăsaţi timpul să treacă şi cumpăraţi chiar acum bilete teatru drama romantica de pe entertix.ro. Aveţi posibilitatea de a le rezerva şi de a le plăti în 72 de ore. Posibilităţile de achitare pentru bilete teatru sunt multiple, astfel încât primul pas este de a le comanda de pe site-ul menţionat anterior, iar în ceea ce priveşte intrarea în posesie a unui bilet teatru pentru drama “Steaua fără nume” le puteţi primi prin intermediul curierului, astfel încât le veţi plăti în momentul în care vă sunt livrate, le puteţi printa. De asemenea, pot fi ridicate din unul din punctele de lucru entertix, sau din magazinele partenere.

Vă aşteptam cu drag!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

DRAGOSTE ÎN VREMEA REVOLUȚIEI

Publicat

pe

De

Doamnelor şi domnilor, duminică, 16 iunie 2019 începând cu orele 19:30, sunteţi invitaţi să luaţi parte impreuna cu cei mici, si cu cei dragi la o piesă de teatru absolut impresionantă şi excepţională, ce va avea loc la Teatrul Gong Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu. Este vorba despre piesa de teatru “Dragoste în vremea revolutței”.

Rezumat al piesei de teatru

Dragoste în vremea revoluției

De: Ren Saito

Regia: Hajime Mori

În distribuție: Tatsuhiro Ito, Natsuko Nagahama, Hiroshi Kawachi, Akari Sato, Atsushi Saito, Yasuhiro Wakita, Takeshi Yatsuyanagi, Kengo Matsuzaki, Nobuyasu Oda, Nanae Saito, Makoto Tsujii, Akane Masuda

Lumini: Yuta Tanaka

Sunet: Taku Kiuchi

Compozitor: Yoshihiro Tanabe

Spectacol prezentat în limba japoneză, cu traducere în limbile română şi engleză.

Spectacol nerecomandat celor sub 14 ani.

Durata: 1h 50min

Data premierei: 25.10.2017

Titlu original: Kusuko-Aino Hanran

Kusuko –îndrăgostită sau doar o femeie ușoară?

O dramă puternică, dinamică, erotică, cu gelozie și iubire din abundență. Piesa include toate elementele ce imprimă forță unui spectacol de teatru, având la bază o poveste reală. Dramaturgul, Ren Saito, s-a inspirat dintr-un incident care a avut loc în anul 810 în Japonia. Eroina, Kusuko, era soția unui general. Într o zi, principele moștenitor s-a îndrăgostit de fiica acestora. În ziua nunții, Kusuko s-a întâlnit cu principele, iar acesta s a îndrăgostit de ea numaidecât, uitând de fiica sa. Kusuko l-a respins cu fermitate, însă insistențele lui au fost uriașe. În final, femeia a fost de acord să se vadă cu principele, dar numai pentru o noapte. Așa a început călătoria spre infern. Mama miresei și mirele s-au mutat în cuibușorul lor de nebunii. Iar când principele a devenit împărat, femeia a căpătat putere și a început să controleze țara în numele lui. A devenit forța din spatele împăratului și i-a izolat toți inamicii politici, în încercarea de a-l proteja. În urma unei lovituri de stat, împăratul a fost trimis la un templu, unde s-a călugărit, iar Kusuko a ales calea sinuciderii.

Saito a scris povestea în cuvinte simple, dar puternice, în stilul lui Shakespeare.

Entertix – soluţia perfectă

Pentru achiziţionarea unor bilete de teatru accesaţi site-ul Entertix.ro, unde veţi putea cumpăra, sau rezerva biletele având la dispoziţie 72 de ore să le achitaţi. De asemenea, pentru a intra în posesia bilete la teatru, le puteţi comanda de pe acest site şi vor fi livrate printr-un curierat în cel mai scurt timp la adresa menţionată. Poţi fi plătite cu cardul, sau ramburs la preluarea comenzii. De altfel, le puteţi comanda şi ridică de la unul din punctele de lucru Entertix, sau de la magazinele partenere pe care le găsiţi pe site-ul nostru. Aşa cum am menţionat şi anterior preţurile sunt extrem de accesibile, astfel încât pentru orice eveniment preţul unui bilet este de 9 lei.

Aşadar, vă invităm să luaţi parte la un spectacol cu totul şi cu totul deosebit. Nu rataţi ocazia de a achiziţiona bilete teatru Gong de pe entertix, dacă timpul nu va permite să vă deplasaţi mai devreme la locul evenimentului.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Antica Studio coafor

Publicat

pe

De

Crearea de frumusețe este ARTĂ”, afirma cu aplomb Ralph Waldo Emerson. Asemeni poetului și eseistului american credem și noi, specialiștii în frumusețe de la salon coafura Bucuresti, Antica Studio. La noi frumusețea capătă un contur inimaginabil, atingând statutul de artă.

Salonul de înfrumuseţare Antica Studio este mai mult decât un salon de beauty & spa, aici frumusețea interioară își dă întâlnire cu frumusețea exterioară, rezultând o frumusețe deplină care durează și se vede cu ochiul liber. Noi armonizăm cu măiestrie raportul dintre interior și exterior, ajutându-te să ajungi la o variantă a ta mult mai bună, chiar cea mai bună. Așa cum spunea și Aristotel, „frumusețea personală este mult mai mare decât orice recomandare”, așadar, dezvăluie lumii cine ești, ce gândești, ce simți și ce poți prin fiecare por al ființei tale. Noi te vom ajuta să arați exact ca omul frumos din adâncul sufletului tău.

Antica Studio nu impune un nivel de frumusețe forțat. Folosind cea mai nouă tehnologie și cele mai moderne, sigure și eficiente metode de înfrumusețare, să fiţi o persoană frumoasă și sănătoasă devine un stil de viață natural. La acest nivel al frumuseții și al sănătății râvnesc să ajungă atât doamnele și domnișoarele, cât și domnii. Dacă vreţi să aflaţi definiția a ceea ce noi numim salon de infrumusetare, imaginează-ți un imperiu al frumuseții de pragul căruia trec atât femeile, cât și bărbații. Antica Studio este exact oaza ta frumusețe, locul unde adevăratul TU iese la iveală!

Stendhal spunea că „frumusețea este promisiunea fericirii”. Ei bine, atunci când vă simţiţi un om pe deplin frumos, toată personalitatea dvs se modifică în bine și toate calitățile dvs se amplifică. Deveniţi o persoană nu doar frumoasă, ci și sigură și puternică. Așadar, veţi deveni omul capabil să realizeze tot ce își dorește, iar un om împlinit este și un om fericit. Noi vă ajutăm să vă consolidezi fericire, asigurându-vă frumusețea de zi cu zi.

Serviciile de înfrumusețare au fost gândite și create astfel încât să vă dobândim o frumusețe deplină. În minunatul salon de frumusețe Antica Studio vă puteți remodela corpul, de exemplu, prin intermediul unei metode senzaționale, cunoscută sub numele de criolipoliză, vă puteți prelungi tinerețea datorită unor tratamente eficiente anti-aging, pielea dvs vă deveni luminoasă și catifelată cu ajutorul a numeroase măști și tratamente prin împachetări cu diverse produse, relaxarea este asigurată prin masaj profesional, degetele mâinilor și picioarelor nu vor mai avea nevoie de bijuterii datorită serviciului impecabil de manichiură și pedichiură, epilarea definitivă este de acum accesibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar splendidul machiaj profesional nu cunoaște limite sau îngrădiri. Make-up artistul salonului de înfrumuseţare Antica Studio realizează următoarele machiaje incredibile:

  • machiaj profesionist de zi cu zi
  • machiaj pentru nuntă
  • machiaj pentru botez
  • machiaj pentru ocazii speciale
  • și machiaj pentru ședințe foto.

Cât despre coafor, părul dvs poate deveni imaginea vie a dorințelor pe le-aţi avut dintotdeauna: coafăm, tratăm, tundem și vopsim. Oferim servicii complete de înfrumusețare destinate fără echivoc atât femeilor cât şi bărbaţilor.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

De ce sa alegeti firma Artantik ?

Publicat

pe

Doarece magazinul de antichitati ofera obiecte care sunt prezentate detaliat in marea lor majoritate, obiectele oferite spre vanzare sunt vechi si pot prezenta urme de uzura sau patina timpului. Toate eventualele imperfectiuni sunt prezentate in fotografii cu detaliu si mentionate in descrierea produsului.

Daca apreciati faptul ca aveti nevoie de mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati in a ne adresa intrebari. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra.

Stiati ca…

Echipa noastra duce o continua activitate de achizitionare directa, selectionand articole demne de a fi supuse atentiei dumneavoastra. Articolele sunt achizitionate prin cumparare directa din tarile de origine, targuri specializate, colectii private si prin intermediul unor schimburi practicate in mod traditional intre colectionarii avizati.

Articolele pot fi cumparate rapid si confortabil, in conditii de maxima siguranta, avand atat garantia unui certificat de conformitate si a unei facturi fiscale, cat si cea a posibilitatii de returnare neconditionata, in deplin acord cu legislatia nationala de protectie a drepturilor consumatorului.

Orice produs cumparat din magazinul nostru online beneficiaza de un termen de garantie de minimum 30 de zile. Garantia poate acoperii doar defectele pe care le are din fabricatie, deteriorarea obiectului cauzata de accidente sau utilizare neadecvata nu va fi acoperita de aceasta.

Ce ofera firma Artantik ?

Brandul Artantik ofera o gama variata de produse in care se inculd si bijuteriile de colectie aflandu-se in galeria de arta a magazinului nostru, dar mai ofera si multe altele cum ar fi obiecte de epoca, colectii tematice, dar si garantia ca toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate.

Seriozitate si respectul fata de cumparator ne caracterizeaza, dar si incheiere multor parteneriat cu multi colectionari atat din tara cat si din strainatate, reusind astfel sa stabileasca relatii de colaborare cu ascotiatii interantionale de profil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Exclusiv9 ore inainte

O noua competie nationala trecuta cu succes de sportivii paralimpici constanteni coordonati de Ion Gembasanu

Cei mai merituosi membri ai Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap au participat in perioada 18 –...

Afaceri10 ore inainte

Link building România

Scopul prezenței online a celor mai multor site-uri este acela de a obține vizibilitate pentru produsele sau serviciile disponibile. Cum...

Exclusiv16 ore inainte

DNA intra in Guinness World Records!/Tot in sens negativ, desigur

Cand noii Securitati, SRI, i s-a luat jucaria numita Directia a VI-a Cercetari penale[1], mai marii institutiei ”democratice a statului...

Exclusiv2 zile inainte

5 Criterii importante de alegere a casei de pariuri

Daca sunteti pasionati de pariurile onlline, dar si de meciurile sportive in aceeasi masura, va trebui sa aplicati anumtie criterii,...

Exclusiv3 zile inainte

“Haideţi să vă spun ce a făcut zilele trecute Licu, pe viaţa micuţei Sorina”

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Exclusiv4 zile inainte

Ce a facut domnul Ciolos cu informatiile din raportul nr.63986/28.11.2008?

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Exclusiv5 zile inainte

Comunicat de Presa/ Asociatia Victimelor Abuzurilor Directiei Nationale Anti-Coruptie din Romania

Asociatia Victimelor Abuzurilor Directiei Nationale Anti-Coruptie din Romania (AVADNAR) constituie o entitate civica care reprezinta interesele tuturor victimelor abuzurilor DNA,...

Exclusiv5 zile inainte

PROMO/“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti, reabilitarea drumului de centura al municipiului Targoviste si fostul consilier al lui Băsescu, Theodor Berna

DNA ST Ploiesti, probabil in cardasie cu Structura Centrala, incearca cu disperare sa musamalize un caz grav de coruptie si...

Exclusiv6 zile inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

ExclusivO săptămână inainte

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o...

Ce este un advertorial Ce este un advertorial
AfaceriO săptămână inainte

Ce este un advertorial?

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai...

ExclusivO săptămână inainte

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

ExclusivO săptămână inainte

Despre repatrieri numai de bine

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

ExclusivO săptămână inainte

Alan Turing, noul chip de pe bancnota de 50 de lire sterline. Geniul din Bletchley Park, primul gay care primeşte o asemenea onoare

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

AfaceriO săptămână inainte

Camere supraveghere exterior de top doar la 1CCTV

Securitatea unui spatiu reprezinta un aspect ce preocupa orice proprietar, fie ca este vorba despre propria locuinta sau propria afacere....

ExclusivO săptămână inainte

Sistemul de pensii private a avut o evoluţie pozitivă în primul trimestrul al anului

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Știrile Săptămânii