Connect with us

Administrație locală

Cum alegi un fiset metalic? Iata detaliile de care trebuie sa tii cont!

Publicat

pe

fiset metalic

Indiferent de mediul de lucru in care activezi, atunci cand alegi un fiset metalic pentru a eficientiza activitatile de zi cu zi, trebuie sa te asiguri, in primul rand, ca investitia pe care urmeaza sa o faci este una inteligenta pe termen lung. Astfel, unul dintre cele mai importante detalii ale achizitiei va fi chiar raportul calitate-pret al fisetului pe care il achizitionezi.

Pentru a te ajuta sa descoperi solutia ideala pentru spatiul tau de lucru, specialistii din cadrul echipei Viamond (unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie, birotica si mobilier de birou din Romania) au conceput un scurt ghid. Astfel, in randurile de mai jos vei putea gasi cateva detalii decisive in alegerea celui mai bun, durabil si rezistent fiset metalic pentru businessul tau. Iata care sunt acestea!

Specificatiile tehnice si producatorul

Atunci cand rezervi o parte din bugetul de investitii pentru achizitionarea unui fiset metalic de calitate, probabil esti motivat de nevoia de:

– clasificare, organizare sau arhivare a documentelor importante din cadrul companiei tale;

– stocare si depozitare a anumitor obiecte, produse, echipamente si instrumente in cadrul unui depozit, unei fabrici sau unei hale industriale.

Astfel, va trebui sa ai in vedere specificatiile tehnice ale fiecarei piese de mobilier, comparand modele de fiset metalic de top ale producatorilor renumiti din domeniu (precum +Plus Mobilier sau piese fabricate in Italia). Iata ce detalii ar trebui sa iti influenteze decizia:

– constructia durabila;

– structura solida realizata din tabla de otel profilata, cu grosimi de 0,6 – 0,7mm;

– vopsea ignifuga, aplicata in camp electrostatic, pentru o siguranta sporita in caz de incendiu;

– material tratat special impotriva ruginei si a factorilor de degradare;

– spatii configurate special pentru necesitatile afacerii tale, care sa permita accesul, sortarea si arhivarea in siguranta a dosarelor, documentelor si echipamentului de diferite tipuri.

Furnizorul si oferta pe care o pune la dispozitie

Indiferent de activitatea pe care o desfasori, ideal ar fi sa gasesti cea mai buna metoda de a economisi bani, timp si energie. In acest sens, atunci cand esti responsabil de utilarea si echiparea spatiului de lucru, experienta si oferta unui furnizor cu renume se pot dovedi extrem de importante.

Pe langa solutiile tehnice potrivite oricarei situatii, distribuitorul pe care il alegi va trebui sa asigure si cele mai avantajoase oferte de pe piata: reduceri de pret, puncte de loialitate, bonusuri, livrare rapida si gratuita, vouchere sau chiar posibilitatea de a plati in rate.

Bugetul de care dispui si calitatea investitiilor reprezinta doua aspecte fundamentale pentru orice afacere, asadar va fi extrem de important sa gasesti toate piesele de mobilier de care ai nevoie intr-un singur loc. Doar asa poti economisi resurse pretioase!

Adesea, furnizorii seriosi ajung parteneri in care te poti increde pe termen lung, intrucat au oferta potrivita pentru fiecare tip de client, indiferent de buget, domeniu de activitate, volum de lucru sau spatiu alocat mobilarii. In plus, un distribuitor cu experienta va raspunde prompt chiar si celor mai specifice necesitati:

– fiset metalic cu 2 sau 3 rafturi;

– fiset metalic cu seif sau caseta de valori;

– posibilitatea de a opta pentru polite suplimentare;

– livrare rapida si gratuita in toata tara;

– catalog foarte diversificat de produse care sa cuprinda branduri cu renume in domeniu;

– informatii complete despre produsele din oferta si consiliere la alegerea acestora;

– posibilitatea de a plati cu cardul sau in rate cu 0% dobanda.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Publicat

pe

De

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024 Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

Publicat

pe

De

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158 în clasamentul DXOMARK pentru această categorie. Astfel, HONOR Magic6 Pro stabilește un nou standard de excelență în fotografia pe smartphone.

Această performanță subliniază devotamentul HONOR pentru a redefini limitele tehnologiei smartphone-urilor, prin angajamentul constant în cercetare și dezvoltare pentru a atinge excelența în tehnologia camerei foto. Scopul este de a oferi utilizatorilor o experiență fotografică de neegalat în lumea fotografiilor realizate cu un smartphone.

De ce este important:

Leadership în fotografie: Obținerea primului loc în clasamentul camerelor foto DXOMARK subliniază calitatea excepțională și capacitatea sistemului foto al HONOR Magic6 Pro, stabilind un nou standard pentru fotografia pe smartphone.

AI Motion Capture: Tehnologia avansată AI Motion Capture de pe HONOR Magic6 Pro duce fotografia la un nou nivel de claritate, surprinzând fiecare moment cu o precizie uimitoare.

Perfecțiune pe toate planurile: Depășind limitele fotografiei, HONOR Magic6 Pro excelează și la calitatea audio, display și rezistența bateriei. Prin obținerea a cinci distincții DXOMARK Gold 2024, smartphone-ul își consolidează statutul de flagship multifuncțional.

Pentru mai multe detalii, vedeți prezentarea realizată de DXOMARK pentru HONOR Magic6 Pro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Ce trebuie să știi despre tractări și asistență rutieră

Publicat

pe

Nimeni nu este imun la situațiile neașteptate pe drum, iar un serviciu de tractare și asistență rutieră de încredere poate fi salvator. Dacă te trezești cu mașina stricată pe marginea drumului, primul pas este să te asiguri că tu și pasagerii tăi sunteți în siguranță și departe de trafic.

Înainte de a apela la un serviciu de tractare la un mecanic auto sibiu, este important să verifici politica ta de asigurare sau să te asiguri dacă ai un abonament la un serviciu de asistență rutieră care acoperă costurile. În același timp, este util să ai la îndemână numere de telefon ale unor furnizori de servicii de tractare recomandați.

Când alegi o companie de tractare, întreabă despre timpul estimativ de sosire și costuri. O companie de tractari Cisnadie cunoscută va fi transparentă în privința tarifelor și îți va oferi un timp de așteptare realist. Acest lucru este esențial, mai ales dacă te afli într-o zonă necunoscută sau periculoasă.

Pe lângă tractare, multe servicii de asistență rutieră oferă și alte tipuri de ajutor, cum ar fi schimbarea unei roți defecte, livrarea de combustibil sau chiar deblocarea ușilor mașinii. Informează-te despre gama de servicii oferite pentru a fi pregătit în orice situație.

 

Costuri ascunse în reparatii cutii automate și cum să le eviți

Te-ai întrebat vreodată de ce nota finală la service e mai mare decât estimarea inițială? E posibil să fi căzut victimă costurilor ascunse. Acestea pot apărea sub diverse forme, cum ar fi taxe de diagnosticare suplimentare sau costuri de manoperă neașteptate care nu au fost discutate în prealabil.

Una dintre cele mai bune metode de a evita aceste surprize neplăcute este să ceri un deviz detaliat înainte de începerea lucrărilor. Acesta ar trebui să includă toate costurile estimative, de la piese la manoperă, și să fie suficient de clar pentru ca tu să înțelegi exact pentru ce plătești.

Este de asemenea important să stabilești o comunicare deschisă cu mecanicul. Dacă apar probleme suplimentare în timpul reparației, insistă să fii informat imediat și să se ceară aprobarea ta înainte de a continua lucrările. Așa vei putea să controlezi bugetul alocat reparațiilor.

Uneori, service-urile auto pot recomanda înlocuirea anumitor piese ca măsură de precauție, ceea ce poate duce la creșterea costurilor. Întreabă întotdeauna dacă aceste înlocuiri sunt absolut necesare sau dacă pot aștepta o revizie ulterioară.

În cele din urmă, este prudent să compari prețurile între mai multe service-uri auto. Deși este tentant să alegi opțiunea cu cel mai mic preț, asigură-te că nu sacrifici calitatea lucrărilor pentru un cost mai redus. Uneori, un preț mai mare poate să semnifice experiență mai mare și o garanție mai solidă pe termen lung.

 

Sfaturi pentru întreținerea mașinii și evitarea reparațiilor costisitoare

Un lucru este sigur: prevenția este întotdeauna mai ieftină decât reparația. Dar ce măsuri poți lua pentru a-ți menține mașina în condiții optime și a evita reparațiile costisitoare? În primul rând, respectă programul de întreținere recomandat de producătorul vehiculului tău.

Este esențial să verifici și să înlocuiești lichidele la intervalele adecvate. De la lichidul de frână la cel de transmisie, aceste fluide joacă roluri cruciale în funcționarea vehiculului tău și, dacă sunt lăsate să se degradeze, pot provoca daune serioase.

O inspecție vizuală regulată a vehiculului tău nu trebuie subestimată. Lucruri precum verificarea stării curelelor și furtunurilor sau a sistemului de evacuare pot preveni probleme mari în viitor.

De asemenea, nu ignora semnele de avertizare pe care ți le transmite mașina. Fie că este vorba despre un zgomot ciudat sau o lumină de avertizare aprinsă pe tabloul de bord, tratând aceste semnale cu seriozitate poți preveni probleme mai mari.

 

Cum să detectezi problemele auto înainte de a deveni critice

Te-ai gândit vreodată că mașina ta are propriul mod de a comunica? Învățând să detectezi problemele înainte de a escalada, poți economisi timp și bani. De exemplu, simți un miros neobișnuit în timp ce conduci? Mirosurile de ars pot indica probleme la curele sau la transmisie.

Ascultă cu atenție sunetele pe care le face mașina ta. Dacă auzi trosnituri sau zgomote de șlefuit când frânezi, aceasta poate fi un semn că plăcuțele de frână sunt uzate. Nu aștepta ca problema să devină mai serioasă, deoarece siguranța ta ar putea fi în joc.

Observi că mașina ta se trage într-o parte când conduci drept? Acest lucru ar putea indica o problemă la sistemul de direcție sau o presiune inegală în anvelope. Aceste aspecte nu doar afectează manevrabilitatea, dar și uzura anvelopelor.

Verificarea periodică a indicatorilor din bord poate fi, de asemenea, o metodă eficientă de a preveni problemele majore. Dacă vreun indicator luminează, acordă atenție și nu-l ignora pe principiul „poate trece de la sine”.

 

Sună la XCentrum

Ești pregătit să faci următorul pas în evoluția ta profesională sau personală?

Nu mai aștepta! Apelați acum la XCentrum pentru soluții inovative și personalizate care să vă ajute să atingeți obiectivele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized8 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Administrație locală17 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized18 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized18 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Muzeul Judeţean Argeş Muzeul Judeţean Argeş
Social7 zile inainte

Muzeul Judeţean Argeş – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Alături de Cornel Popescu, managerul Muzeul Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu a avut o întâlnire extrem de interesantă cu reprezentanții...

carucior vesela inox carucior vesela inox
Afaceri7 zile inainte

Echipamente specializate pentru diferite tipuri de bucătării profesionale

Bucătăria profesională este cu siguranță un univers complex, în care fiecare aspect contează, de la ingrediente și tehnicile de gătit...

Administrație locală7 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Cum afectează factorii socio-economici prețul și disponibilitatea apartamentelor în București? Cum afectează factorii socio-economici prețul și disponibilitatea apartamentelor în București?
AfaceriO săptămână inainte

Cum afectează factorii socio-economici prețul și disponibilitatea apartamentelor în București?

Bucureștiul, capitala României, reprezintă un punct central al vieții socio-economice din țară, iar prețul și disponibilitatea apartamentelor sunt strâns legate...

CulturăO săptămână inainte

9 elemente pe care să le ai în vedere dacă te pregăteşti pentru curăţenia de primăvară

Primăvara aduce cu sine nu doar reînnoirea naturii, ci și dorința de curățenie și organizare în casele noastre. Curățenia de...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Știrile Săptămânii