Connect with us

Viața în Sibiu

Semnele si simptomele ejacularii precoce

Publicat

pe

Ejacularea precoce este o problema comuna care afecteaza barbatii de toate varstele si se manifesta prin ejacularea prea devreme in timpul actului sexual. Acest lucru poate fi cauzat de stres, anxietate sau probleme legate de performanta. Unele semne pot fi detectate inainte ca simptomele sa devina prea severe, de aceea problemele de ejaculare precoce pot fi tratate din timp.

Unul dintre primele lucruri care pot duce la ejacularea precoce este oboseala. Daca incepi sa te simti obosit inainte de a ajunge la punctul culminant, acest lucru poate fi un semn al unei ejaculari premature. Anxietatea, precum si diversele temeri pot duce la ejaculare precoce. De obicei acest lucru se intampla atunci cand faci sex prima data cu un nou partener, iar anxietatea poate produce aceasta problema. In timp insa, ea este tratata, de aceea nu trebuie sa-ti faci prea multe griji.

Lipsa de control a ejacularii este un alt semn al acestei probleme de ejaculare precoce. Daca nu poti controla momentul in care ejaculezi, atunci acesta poate fi un semn al unei ejaculari premature. De asemenea, daca ejaculezi prea repede chiar si atunci cand esti intr-o stare relaxata, acest lucru poate fi un semn ca esti predispus la ejacularea precoce, de aceea trebuie sa iei toate masurile, astfel incat acest lucru sa nu te afecteze.

Printre semnele care pot indica o problema cu ejacularea precoce sunt anxietatea si stresul legate de actul sexual. Daca esti o persoana anxioasa sau stresata inainte de actul sexual sau in timpul acestuia, acest lucru poate indica faptul ca e posibil sa ai de-a face si cu ejacularea precoce.

Un semn comun al unei probleme de ejaculare precoce este incapacitatea de a mentine o erectie. Daca nu poti mentine o erectie pentru o perioada suficient de lunga pentru a ajunge la punctul culminant, acest lucru poate indica faptul ca ai o problema cu ejacularea precoce, de aceea este important sa tii cont de mai multe lucruri atunci cand iti doresti sa scapi de aceasta problema.

Care sunt principalele simptome date de ejaculare precoce?

Daca ejaculezi prea devreme chiar si atunci cand esti intr-o stare relaxata si nu poti controla ejacularea, acest lucru poate indica faptul ca ai o problema cu ejacularea precoce. In acest caz, este important sa te adresezi medicului pentru a gasi solutia cea mai potrivita pentru starea ta de sanatate.

In general, aceste semne si simptome pot fi detectate inainte ca simptomele sa devina prea severe. Acest lucru face ca tratamentul sa fie mult mai usor si mai eficient. Cu toate acestea, ar fi bine sa te adresezi medicului daca suspectezi ca ai o problema cu ejacularea precoce. Acesta va putea sa te examineze si sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru starea ta. In acest fel, tratamentul este unul foarte eficient, el facandu-si treaba foarte bine si ajutandu-te sa combati problemele care pot aparea cu ejacularea precoce, medicul fiind cel mai in masura sa-ti dea sfaturile de care ai nevoie pentru a scapa de aceasta problema cu care te confrunti.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum să zugrăvesști o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Publicat

pe

De

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 

 1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

 1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

 1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

 1. vopsea
 2. amorsă
 3. trafalet
 4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
 5. cârpe
 6. pensule
 7. tava de vopsea
 8. hârtie abrazivă
 9. bandă de pictor
 10. ruletă
 11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

 1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
 2. Află perimetrul camerei:
 • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
 • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
 • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
 1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
 • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
 1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
 • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
 • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
 1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
 • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

 • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
 • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

 • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

 • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
 • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
 • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
 • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
 • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
 • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
 • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
 • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

 

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

 1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

 1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

 1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

 1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

 1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

 1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Sibiu

Gard metalic orizontal vs gard metalic vertical: care este mai bun? Iata ce spun informatiile specialistilor!

Publicat

pe

O locuinta nu este cu adevarat finalizata pana nu se alege si un gard potrivit pentru aceasta, alegerea respectiva putand, de cele mai multe ori, sa dea batai de cap proprietarilor ca urmare a dificultatii de care poate da dovada. Conform informatiilor din domeniu, in topul alegerilor de pe piata din anul 2022 continua sa se situeze gardul metalic, ca urmare a durabilitatii ridicate si a esteticului frumos de care acesta da dovada. Cu toate acestea, pe langa acesti factori simpli, clientul mai are de-a face cu o alegere destul de importanta: sa apeleze la un gard metalic orizontal sau la un gard metalic vertical.

Gard metalic orizontal vs gard metalic vertical: ce beneficii vor fi aduse?

Pentru a evidentia mai clar beneficiile aduse, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele avantaje de care ar putea dispune proprietarul in cazul in care s-ar decide sa apeleze la unul din cele doua modele mentionate, cat si castigatorul duelului dintre acestea. Asadar, iata cum arata aspectele respective:

 • intimitatea. Intimitatea spatiului de locuit reprezinta un aspect cat se poate de important ca urmare a faptului ca orice proprietar isi doreste sa aiba parte de momente linistite in propria sa locuinta. Prin urmare, conform informatiilor de specialitate, ca urmare a dispunerii componentelor metalice, gardurile orizontale vor oferi un nivel de intimitate mai ridicat decat cele verticale.

 • vizibilitatea. Pentru cei care doresc sa aiba parte de un peisaj mai vizibil se recomanda, mai degraba, gardurile verticale, ca urmare a faptului ca acestea sunt mult mai bine structurate.

 • durata de viata. Atat gardurile orizontale cat si cele verticale se vor bucura de o durata de viata destul de ridicata ca urmare a durabilitatii naturale a metalului, mai ales daca este vorba de aluminiu sau fier forjat.

 • usurinta instalarii. Atunci cand vine vorba de instalare, ambele modele se pot dovedi destul de usor de montat. Pentru proprietarii care dispun de pamant neuniform se recomanda sa se apeleze la garduri verticale, pentru a oferi un aspect egal.

In concluzie, atat gardul orizontal cat si cel vertical au beneficii considerabile.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Sibiu

Unde gasesc mobilă și spații de depozitare?

Publicat

pe

De

O casă modernă pentru omul modern, care nu numai că știe ce este o viață dinamică, dar știe și cu siguranță cum să o trăiască și să se simtă mai mult decât bine, este cea cu mobilă confortabilă și de calitate.

Designul interior creat cu indicii în mai multe stiluri, cu puțin ajutor din frumusețea naturii, care se combină perfect cu aspectul modern, precum și cu participarea specială a câtorva picături de culori strălucitoare, provoacă zâmbete de satisfacție.

Soluții simple și practice, îmbogățite cu mișcări mai îndrăznețe în design, pot fi găsite în magazinul online traficmeter.ro.

Culorile neutre predominante, accentele luminoase măsurate și designul interior modern, sunt proiectate și realizate cu multă imaginație. Jocul cu volume și forme, jocul cu spectrul de culori, jocul cu combinații, jocul cu lumina, jocul cu asociații, toate pot fi găsite în mobila de calitate.

Legile geometriei și regulile de aur ale esteticii funcționează împreună, în favoarea unei case moderne frumos mobilate.

Simte-te confortabil cu mobila de calitate

Pentru a te simți confortabil acasă, interiorul trebuie să corespundă sufletului tău. În soluțiile oferite de traficmeter.ro au fost folosite ușurința stilul modern pentru a conferi puritate și funcționalitate spațiului.

Combinația dintre luciul alb și decorul din lemn, predispun la experimentarea atmosferei confortabile în care fiecare membru al familiei sau oaspeții se va cufunda cu siguranță. Mai multă lumină, mai mult spațiu, mai multă eleganță.

Relația culorilor și geometria formelor. Baza de tonuri naturale împletite și luminozitate caldă, oferă un finisaj final mobilei pentru casă. Decorul din lemn alb și o paletă bogată de nuanțe de gri, oferă confort în armonie cu stilul modern și crează designul unei case pas cu pas.

Pentru a aranja o cameră în modul cel mai adecvat, este foarte important să evaluezi ce anume ai dori să ai în ea, dacă va exista o mulțime de mobilier, ce dimensiune să fie, corpuri de iluminat și în ce stil etc.

Casa unei familii moderne care iubește confortul și buna dispoziție este colorată și artistică. Într-un spațiu deschis poți crea mai multe zone separate, combinând dragostea față de natură și artă într-o paletă dinamică de culori.

Detaliile rafinate, culorile delicate și motivele decorative frumoase ale mobilei, oferă eleganță și stil. Combinațiile armonioase de mobilă adaugă farmec atmosferei, provoacă mintea și alimentează simțurile și imaginația.

Mobila de calitate pictează o imagine minunată, îmbogățită de soluții diverse, inovatoare și individualizate, care facilitează și îmbunătățesc viața de zi cu zi a familiei.

Spații de depozitare

Nu există spațiu suficient în apartamentele moderne. Prin urmare, mulți abandonează paturile masive în favoarea unor canapele mai compacte, cu sertare încorporate pentru lenjerie, care, atunci când sunt pliate, nu vor ocupa mult spațiu.

O caracteristică distinctivă a canapelelor cu nișe de lenjerie este ergonomia lor. Acestea joacă rolul nu numai de loc de odihnă sau de somn, ci servesc și ca loc de depozitare a lucrurilor. Această opțiune te ajută să pui lucrurile în ordine în lada patului și nu trebuie să le aloci un loc special în garderobă.

Sertarele nu sunt doar spații de depozitare

Sunt, de asemenea, accesorii ale mobilei de interior. Varietatea dimensiunilor, culorilor și texturilor îți permite să utilizezi un element simplu și funcțional ca un element de design în propriul stil.

Atât de populare în trecutul recent, mesele de toaletă și dulapurile sunt înlocuite din ce în ce mai mult cu comode. Deși, dacă ne întoarcem la istorie, devine clar că comoda nu este altceva decât un spațiu de depozitare.  Astfel de articole interioare pot diferi prin aspectul lor original și corespund pe deplin nevoilor de depozitare.

Noptierele sunt renumite pentru compacitate. Cu toate acestea, în ciuda dimensiunilor mici, pot găzdui cu ușurință un număr mare de lucruri.

Diferite modele de noptiere și comode le permit să se încadreze în aproape orice interior, să completeze și să decoreze armonios stilul oricărei camere și să fie adevărate spații de depozitare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

AfaceriO zi inainte

Cum funcționează un împrumut instant pe card?

Creditul instant pe card este o modalitate excelentă de a obține fonduri rapide și convenabile. Cardurile se eliberează imediat, iar...

dieta de slabire dieta de slabire
Uncategorized4 zile inainte

Urmezi o dieta de slabire? Iata cum o poti imbunatati!

  Dupa cum probabil stii, sa urmezi pur si simplu o dieta nu este de ajuns. Pentru a avea parte...

Uncategorized4 zile inainte

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Administrație locală4 zile inainte

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized5 zile inainte

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Uncategorized5 zile inainte

Competiția OPEN 2023 – Au fost anunțați finaliștii și fotografii nominalizați pe lista scurtă

World Photography Organisation anunță câștigătorii categoriilor și fotografii nominalizați pe lista scurtă în competiția Open din cadrul Sony World Photography...

Baia Mare Baia Mare
Turism6 zile inainte

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

SocialO săptămână inainte

Vreau să fac cumpărături de Paște de pe Notino.ro. Mă poate ajuta un voucher de reducere?

Pe măsură ce sărbătorile de Paște se apropie, mulți cumpărători caută frenetic cele mai bune oferte pentru cadouri, decorațiuni și...

SocialO săptămână inainte

Este depresia boala secolului? Se poate trata?

Depresia este considerată de mulți experți ca fiind una dintre problemele de sănătate mintală cele mai răspândite ale secolului nostru....

ExclusivO săptămână inainte

,,Acuma gata! Ghiozdanele și la școală cu voi! De data asta pe termen lung!” – Ziarul Incisiv de Prahova

In data de 09.03.2023, la Sediul Institutului Național de Statistică, a avut loc prezentarea Analizei activitătii sistemului penitenciar, in prezența...

Cazare în Rădăuți Cazare în Rădăuți
TurismO săptămână inainte

Cazare în Rădăuți: experimentează tradiția și confortul la un hotel de 4 stele

A venit momentul pentru să planifici o vacanță în Bucovina, însă nu te poți decide cu privire la cazare? Pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

ISH 2023 Frankfurt: Wilo răspunde megatrendurilor globale cu soluții inteligente și sustenabile pentru casele viitorului

București, 9 martie 2023   Grupul Wilo, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire,...

Uncategorized2 săptămâni inainte

ATEN asigura o calitate inalta a transmisiei video pentru transmisii live la o rezolutie 5K

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta lansarea oficiala a seriei KX9970....

Informatii importante despre alegerea unor firme din Sibiu Informatii importante despre alegerea unor firme din Sibiu
Afaceri3 săptămâni inainte

Informatii importante despre alegerea unor firme din Sibiu

Atunci cand trebuie sa alegi o firma pentru a te ajuta intr-un anumit proiect sau pentru a obtine anumite servicii,...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Ce trebuie sa stim depre finisajele interioare?

Finisajele interioare Finisajele interioare și sistemele de diviziune spațială definesc spațiile de locuit din interiorul clădirilor rezidențiale cu o gamă de...

Știrile Săptămânii