Connect with us

Cultură

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Publicat

pe

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare vizitator este întâmpinat cu soluții de înaltă calitate pentru a-și transforma mașina într-o capodoperă pe patru roți.

Colantare auto București – Personalizare și stil de excepție:
Indiferent dacă dorești să schimbi culoarea mașinii sau să adaugi un design personalizat, colantarea auto oferită de Luk Customs este soluția perfectă pentru a-ți transforma mașina într-un exemplar unic. Echipa lor de specialiști pasionați are abilitățile și creativitatea necesare pentru a crea un aspect spectaculos și atrăgător pentru vehiculul tău. Cu o gamă variată de culori și finisaje, poți obține o personalizare care să reflecte perfect stilul tău.

Folie PPF București – Protecție de încredere pentru vopsea:
Pentru a-ți proteja mașina de zgârieturi și daune externe, folia PPF oferită de Luk Customs este alegerea perfectă. Aceasta reprezintă un strat transparent și rezistent aplicat pe caroserie, care oferă o protecție durabilă împotriva pietrelor, insectelor, radiațiilor UV și altor factori externi. Cu aplicarea atentă și precisă a foliei de către specialiștii Luk Customs, vei avea liniștea că vopseaua mașinii tale este protejată și păstrată într-o stare impecabilă.

Calitate și satisfacție garantată:
Luk Customs se angajează să ofere servicii de înaltă calitate și să depășească așteptările clienților. Echipa lor de specialiști este instruită să lucreze cu cele mai bune tehnici și materiale, asigurându-se că fiecare este realizat cu precizie și atenție la detalii. Luk Customs înțelege importanța mașinii tale pentru tine și lucrează cu tine pentru a-ți îndeplini toate cerințele și dorințele.

Dacă vrei să-ți personalizezi mașina și să-i oferi o protecție superioară în București, Luk Customs este partenerul de încredere. Cu servicii profesionale, ei îți transformă mașina într-o capodoperă unică, cu un aspect impresionant și protecție de încredere.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Ce tipuri de muzee speciale există în Galați?

Publicat

pe

Ce tipuri de muzee speciale există în Galați

Galați, un oraș cu o istorie bogată și diversă, oferă vizitatorilor săi o gamă largă de muzee speciale care reflectă trecutul său complex și diversele aspecte ale culturii locale. Aceste muzee nu doar că prezintă colecții impresionante, dar și contribuie la educația și promovarea patrimoniului cultural. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai notabile muzee din Galați, fiecare având propriul său farmec și specific.

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” este unul dintre cele mai importante muzee din Galați. Acesta găzduiește o colecție vastă de artefacte și documente care acoperă o perioadă lungă de timp, de la preistorie până în perioada modernă.

Vizitatorii pot vedea obiecte arheologice, exponate din perioada dacică și romană, și diverse artefacte medievale. Muzeul este numit după Paul Păltănea, un renumit istoric român, și oferă o perspectivă detaliată asupra evoluției orașului Galați și a regiunii înconjurătoare.

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”

Acest complex muzeal este un loc de referință pentru pasionații de științe naturale. Muzeul include mai multe secțiuni, cum ar fi secția de biologie, secția de mineralogie, și un acvariu impresionant. Acvariul Galați este unul dintre cele mai mari din România și găzduiește numeroase specii de pești și alte viețuitoare acvatice.

Vizitatorii pot învăța despre biodiversitatea locală și globală, iar prezentările interactive fac din acest muzeu un loc atractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Muzeul de Artă Vizuală

Galațiul găzduiește și un muzeu dedicat artei vizuale, care este deosebit de interesant pentru iubitorii de artă modernă și contemporană. Muzeul de Artă Vizuală este primul muzeu de artă contemporană din România, fiind inaugurat în 1967.

Colecția sa include lucrări de artă modernă și contemporană românească, incluzând picturi, sculpturi și lucrări de grafică. Muzeul organizează frecvent expoziții temporare și evenimente culturale, care atrag artiști și critici de artă din întreaga țară.

Casa Cuza Vodă

Casa Cuza Vodă este un muzeu memorial dedicat domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o personalitate marcantă a istoriei României. Clădirea, situată în centrul orașului Galați, este un exemplu de arhitectură de secol XIX și oferă vizitatorilor ocazia de a explora viața și realizările lui Cuza.

Muzeul include obiecte personale, documente și piese de mobilier care au aparținut domnitorului, oferind o imagine autentică a epocii sale.

Muzeul de Istorie Naturală

Acest muzeu, deși mai mic în comparație cu altele, are o colecție impresionantă de exponate de istorie naturală. Vizitatorii pot vedea fosile, minerale și diverse specii de plante și animale conservate. Muzeul este un loc ideal pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine evoluția vieții pe Pământ și diversitatea naturii.

Muzeul Satului Galați

Muzeul Satului din Galați este un loc fascinant pentru cei interesați de tradițiile și viața rurală românească. Aici, vizitatorii pot explora case tradiționale, unelte agricole și obiecte de uz casnic, toate aranjate într-un decor autentic.

Muzeul oferă o privire de ansamblu asupra modului de viață al țăranilor români și este un loc excelent pentru a învăța despre obiceiurile și tradițiile locale.

Muzeul Marinei

Galațiul, fiind un important port la Dunăre, are și un muzeu dedicat marinei. Muzeul Marinei prezintă istoria navigației pe Dunăre și contribuția orașului la dezvoltarea marinei românești.

Exponatele includ modele de nave, echipamente de navigație și documente istorice. Acest muzeu este o destinație interesantă pentru cei pasionați de istoria navală și maritimă.

Observatorul Astronomic

Deși nu este un muzeu tradițional, Observatorul Astronomic din Galați merită menționat pentru contribuția sa la educația științifică. Observatorul oferă sesiuni de observații astronomice și diverse prezentări despre univers, planete și stele. Este un loc ideal pentru cei interesați de astronomie și știință în general.

Recomandare pentru cazare: Hotel Bordeaux

Pentru cei care doresc să exploreze aceste muzee și alte atracții din Galați, este important să găsească o cazare confortabilă și accesibilă. Hotelul de trei stele Hotel Bordeaux oferă cel mai bun raport calitate-preț din oraș.

Acesta este situat într-o zonă centrală, facilitând accesul la principalele atracții turistice. Hotelul oferă camere confortabile, servicii excelente și facilități moderne, fiind alegerea ideală pentru turiștii care doresc să se bucure de o ședere plăcută în Galați.

Galațiul este un oraș plin de istorie și cultură, iar muzeele sale oferă o varietate de experiențe educative și recreative. De la istorie și artă, la științe naturale și astronomie, există ceva pentru fiecare vizitator.

Indiferent de interesele tale, aceste muzee speciale te vor ajuta să descoperi bogăția culturală și diversitatea orașului Galați. Iar pentru o experiență completă, Hotel Bordeaux oferă o cazare excelentă, asigurându-se că vizita ta va fi una memorabilă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

“Acorduri spaniole” pe scena Filarmonici Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

De

Filarmonici Ion Dumitrescu

Concertul din 15 Aprilie 2024, al Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a reunit nume consacrate ale artei muzicale naționale și internaționale,  precum dirijorul Walter Hilgers din Germania, soprana Mădălina Bourceanu și  violoncelistul Valentin Dimitrie Simion.

Tânărul violoncelist Valentin Dimitrie Simion deține un portofoliu apreciabil de premii internaționale. În prezent aprofundează studiul violoncelului la Universitatea Națională de Muzică din București la clasa profesorului Ștefan Cazacu. S-a făcut remarcat la concursul internațional de la Plovdiv Bulgaria în 2017 unde a fost și laureat. Palmaresul său conține și premii obținute în Grecia 2018, Stockholm 2019, și Praga 2020.

Sub bagheta lui Walter Hilgers dirijor din Renania care a concertat pe importante scene ale lumii muzicale, Valentin Simion a interpretat Concertul în mi minor pentru violoncel și orchestra de Eduard Lalo. Prezența violoncelului în partitura lui Lalo contribuie la realizarea a două teme contrastante  reunite cu multă imaginație de autor în ansamblul compozițional. Prima temă se caracterizează prin optimism în timp ce cea de-a doua este puternic lirică cu multe pasaje tehnice pe care Valentin Dimitrie Simion le-a interpretat cu multă virtuozitate. Finalul concertului a fost efervescent. Orchestra filarmonicii a fost în simbioză cu măiestria   interpretării studentului bucureștean.

Concertul serii a continuat relevând universalitatea muzicii și reunind creații ale compozitorilor din Franța, Italia, dar mai ales din Spania, toate conturate în jurul motivelor muzicale  de inspirație iberică.

Compozitorii precum Pablo Sorozobal cunoscut pentru compoziții gen ”zarzuela” ce încorporează și cântece populare, Carlos Gardel autor de tangouri la care însuflețirea ritmului popular primează sau cunoscutul Augustin Lara, au făcut ca melomanii vâlceni să simtă patosul interpretării orchestrei simfonice a filarmonicii  din Râmnicu Vâlcea. Participarea în concert a sopranei Mădălina Bourceanu de la opera din Brașov care este cunoscută pentru sonoritatea specială a timbrului său vocal dar și incontestabila eleganță a emoției degajate a impresionat la superlativ publicul cu  melodia ”Granada” a lui Augustin Lara.

Iată așadar o simbioză interesantă, foarte atractivă creată în concertul serii de 15 aprilie de la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, unde, fără doar și poate dirijorul Walter Hilgers a mobilizat exemplar colectivul orchestral a filarmonicii vâlcene.

Ovidiu Dinică

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

Publicat

pe

De

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power Corporation (PPC) pe plan local, în contextul preluării business-ului Enel în România și rebrandingului acestor companii prezente în România.

În octombrie 2023, Grupul PPC – lider regional in domeniul energiei în sud-estul Europei și una dintre cele mai dinamice companii regionale de energie – fondat în 1950 și listat la Bursa de Valori din Atena, a anunțat achiziția business-ului Enel în Romania. Finalizarea acestei tranzacții a reprezentat un eveniment de referință pentru strategia de creștere a PPC, prin achiziționarea unui portofoliu semnificativ de proiecte regenerabile (deopotrivă finalizate și în curs de dezvoltare), dar și a operațiunilor de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și a celor de servicii energetice avansate și de mobilitate electrică.

Campania de imagine, semnată de agenția DDB România, aduce în prim-plan libertatea clienților de a-și dezvolta propriile viziuni, obiceiuri și dorințe privind utilizarea energiei furnizate de companiile Grupului PPC. Spoturile acestei campanii prezintă o serie de povești diferite ce au ca numitor comun diversitatea modurilor în care protagoniștii aleg să utilizeze serviciile și produsele PPC.

„În provocarea lansată, am avut în vedere să poziționăm PPC ca pe un challenger de status-quo pe piața locală de energie, dar și de brand care iese din tipare și privește spre viitor și nevoile reale ale oamenilor. Astfel, ne-am propus să dezvoltăm o platformă creativă, care să aducă la viață această poziționare într-un mod sincer și responsabil, în acord cu ceea ce consumatorii de astăzi așteaptă de la compania lor de energie, punând accent pe libertatea de a ne crea propriile reguli și de a ne exprima personalitatea”, punctează Roxana Țâmpău, Managing Director DDB România, agenție care semnează campania de rebranding.

În doar patru luni, echipa noastră și partenerii creativi au transformat o idee îndrăzneață în realitate, prin lansarea campaniei ‘Energie pentru orice’. Acest efort comun a demonstrat angajamentul profund și munca asiduă a colegilor noștri, consolidându-ne promisiunea de a fi alături de clienții noștri într-un mod autentic. Acest rebranding nu este doar o schimbare de imagine, ci o reflexie a dorinței noastre de a le da clienților energia și susținerea de a-și trăi viața așa cum le este mai bine, marcând un pas important spre viitorul pe care îl construim împreună”, declară Oana Gherasim, Director de Comunicare al companiilor PPC în România.

„În pregătirea terenului noii platforme de comunicare, am decis să pornim de la voci autentice: de la oameni. Drept urmare, am pornit în demersul strategic de la un research, curioși să aflăm felul în care energia le influențează viața. Printre răspunsurile primite s-a remarcat o idee: simplă, dar profundă, care emană emoție și capacitatea de a vibra pentru oameni diferiți. Și anume, că energia este un element esențial, iar noi ne dorim ca ea să ne susțină propriul joc, ca o mână invizibilă, pentru a continua să ne trăim viața, oricare ar fi ea”, adaugă Luciana Cucoanes, Head of Strategy DDB România.

Așa s-au născut platforma de comunicare și sloganul campaniei: ”Energie pentru orice”. PPC devine, astfel, un observator atent, care respectă intimitatea și deciziile consumatorilor săi, gata să intervină atunci când i se solicită sau când este nevoie, de exemplu, în tranziția mai rapidă către energia verde.

„Într-o categorie în care multe branduri își asumă diferite roluri de experți și sfătuiesc oamenii referitor la cum să folosească energia, noi am simțit că oamenii nu au nevoie de încă o astfel de abordare. Ei vor doar să știe că furnizorul lor de energie îi susține în orice demers și activitate, oricât de atipică ar părea ea. Așa că am construit o campanie jucăușă, în care am plasat PPC într-un rol de observator care nu se întreabă ce faci cu energia pe care ți-o furnizează, ilustrând astfel atât varietatea gamei de produse și servicii PPC, axate spre energie sustenabilă, cât și diversitatea naturii umane. Pentru că ceea ce consumatorii își doresc, de fapt, este o continuitate și o facilitare în derularea neîntreruptă a vieții lor cotidiene, dar și a vieții planetei”, susține Roxana Niță, Creative Director al DDB România.

Sloganul campaniei transmite ideea că fiecare client PPC găsește soluțiile potrivite pentru stilul de trai, necesitățile sau dorințele sale, indiferent de alegerile făcute. Sloganul sintetizează energia ca fiind o alegere personală, transformând Grupul PPC într-un partener viabil, pe termen lung, îndeosebi prin prisma soluțiilor de energie regenerabilă pe care le furnizează.

Perioadă de derulare a campaniei: 10 aprilie – 30 mai 2024

Medii și canale de comunicare: TV, digital / Social Media, outdoor, radio, magazine, drop mailing, proiecte speciale

Campania “Energie pentru orice” a fost realizată prin efortul comun al următoarelor echipe:

Echipă DDB România

Roxana Memetea – Managing Partner

Luciana Cucoanes – Head of Strategy

Roxana Niță – Executive Creative Director

Roxana Țâmpău – Managing Director

Ana Tanasa – Senior Art Director

Maria Matei – Senior Copywriter

Liviu Antonescu – Senior Designer

Alexandru Matei – Senior Print Producer

Marian Mihăilescu – Senior DTP

Andreea Matei – Account Director

Echipă PPC

Oana Gherasim – Communications Director

Eleodor Ghenoiu – Head of Brand, Advertising and Content Management

Ioana Stirbulescu- Burlacu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Coordinator

Alina Boca – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Alexandru Murărescu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Echipă Media Investment:

Crina Bibicu – Media Director

Carla Nicu – Senior Media Executive

Marius Zaharescu – Media Manager

Alexandra Enea – Digital Media Director

Dana Pupu – Digital Media Manager

Ana Mocanu – Digital Media Planner

Andrei Kiss – Digital Media Specialist

Casă de producție: Multimedia Est

Regizor: Bogdan Moldoveanu (Hypno)

DOP: Alexandru Dorobanțu (ATE)

Producător: Dragoș Potop

Fotograf: Ionuț Macri

Despre PPC

PPC este cea mai importantă companie de utilități electrice din Europa de Sud-Est, cu activități în domeniul producerii, distribuției, operării rețelei și vânzării de produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord. PPC are o capacitate totală instalată de 10,7 GW, constând în instalații termale, hidro și surse de energie regenerabilă cu o producție anuală totală de peste 20TWh, în timp ce în rețele, baza totală de active reglementate se ridică la aproximativ 4,3 miliarde de euro. Grupul PPC este principalul furnizor de energie electrică din Grecia și România, deservind 8,7 milioane de clienți în total, oferindu-le peste 35TWh de energie și o gamă largă de produse și servicii energetice. Compania a fost fondată în 1950 și este listată la Bursa din Atena din 2001. În România, companiile din grupul PPC deservesc 3,1 milioane de clienţi pe segmentele de furnizare şi distribuţie, iar divizia de producție a energiei din surse regenerabile deține o capacitate instalată de aproape 600 MW în 13 parcuri eoliene și fotovoltaice, ceea ce reprezintă 2% din producția de energie electrică a României.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Sibiu

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Social23 de ore inainte

Deep Forest Fest – Festivalul de Muzică Electronică din Râmnicu Vâlcea revine în perioada 12-14 iulie, Under the Sign of the Wolf!

Situat în decorul natural captivant al platoului Fețeni din Râmnicu Vâlcea, Deep Forest Fest se afirmă ca un punct culminant...

Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață? Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață?
Uncategorized2 zile inainte

Care sunt cele mai bune mărci de pudră pentru volum disponibile pe piață?

Când vine vorba de îngrijirea părului, fiecare detaliu contează. Pentru mulți dintre noi, obținerea volumului dorit poate fi o adevărată...

Afaceri2 zile inainte

Rent a car pentru mobilitate

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De...

Afaceri2 zile inainte

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Uncategorized2 zile inainte

TikTok extinde experiența Taylor Swift în aplicație pentru a sărbători turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei,...

marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online
Afaceri2 zile inainte

SecureMeNow: Cum Un Magazin Online Personalizat Îți Poate Revoluționa Afacerea

Suntem aici să ajutăm afacerile să reușească în lumea digitală. Un magazin online personalizat poate schimba complet felul în care îți...

Uncategorized2 zile inainte

realme a lansat oficial flaghsip killer-ul GT 6

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță lansarea globală a seriei realme GT 6, care...

Uncategorized4 zile inainte

Vei avea nevoie de mai mult decât o consolă pentru a te juca din mers

Jucătorii din întreaga lume au făcut o pasiune pentru jocurile pe mobil. Foarte multe persoane nu-și pot imagina o vacanță...

Uncategorized4 zile inainte

Future Jobs Cup, un proiect CSR susținut de TikTok și Școala de Valori, își anunță câștigătorii: cine sunt românii inovatori ai noii generații

București, 18 iunie 2024 – TikTok și Școala de Valori anunță finaliștii Future Jobs Cup, o inițiativă CSR concepută să...

Eveniment4 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același...

Administrație locală4 zile inainte

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor...

Eveniment4 zile inainte

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate...

Eveniment4 zile inainte

Dreame intră oficial pe piața din România și lansează 7 produse inteligente pentru casă

Dreame Technology (sau pe scurt “Dreame”), companie globală de tehnologie care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea...

Eveniment5 zile inainte

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul...

Uncategorized5 zile inainte

Cum să creezi pagini de destinație eficiente pentru site-uri de prezentare

Crearea unor pagini de destinație eficiente este esențială pentru succesul site-ului dumneavoastră de prezentare. Paginile de destinație bine concepute atrag...

Politică locală5 zile inainte

Incompetenţa guvernului ne duce spre un deficit bugetar estimat de 6.9%, mult peste deficitul asumat

Comisia Europeană ne reconfirmă faptul că România este condusă haotic de actualul guvern, iar deficitul bugetar prognozat pentru acest an...

Știrile Săptămânii